Kvalitna zimna bunda.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Kvalitna zimna bunda.
tak EIDER co jsem posilal v odkzu je urcena jako lyzarska. a tu kapsu ma. Sice lehce na nestastnem miste nez jsem mel na stare, ale pri dnesnich turniketech s tim nemam problem.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
To Hates: Hm, v rychlosti jsem hledal a nikde v ČR nenašel 
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
- davehaja
- Kontaktovat uživatele:
Kamikaze591 píše:Praní je v pohodě. Peru to s tenisaky a potom sušit s tenisakya bunda je jako nová. S tím když perovku tak poradna bych to až tak jednoznačně neviděl. Vždyť mnozí vlastnosti expediční bundy ani nevyužijí.
...nemusí kupovat hned expediční.To "pořádná" se vztahuje na porovnání s ostatníma zde navrhovanýma značkama.
pokud chces tip tak v praze ve fashion arena je shop Rossignol a tam je takovehle bundu vedou. O jinem shopu, kde maji funkcni perove bundy ve vetsim mnozstvi nevim.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ten outlet Rossignolu znám. Koukal jsem tam po botách. Dík za tip.
Triko s krátkým rukávem,z jedné strany babu,z druhé kanystr s pořádnů moravsků slivoviců!!! 
- kope
- Kontaktovat uživatele:
TERAZKY píše:Dik chlapi kupim asi tu perovu.Mamut ev. Husky. Nie je problem s pranimNezgrcne sa to perie dohromady
Nevím, jestli už jsi to vyřešil nebo ne, ale protože moje stará péřovka už byla poměrně odrbaná, tak jsem teď koupil Arctidu od Husky:
https://www.huskycz.cz/panska-extremni- ... -modra-xxl
Dneska ráno při nějakých -8st jsem vyrazil do práce, pod bundu jsem vzal jen triko s krátkým rukávem a naprostá pohoda.
Môžeš popísať, prosím, tvoju cestu do práce? 
- kope
- Kontaktovat uživatele:
macil píše:Môžeš popísať, prosím, tvoju cestu do práce?
A co to s tím má společného?
- Vážka
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem slysel, tak nejlepsi bundy jsou Canada goose, ale asi trosku drazsi.
Jinak ta Husky -30 vypada super.
Jinak ta Husky -30 vypada super.
ASW-17, Sea Beaver, Piper PA-18 Super Cub
JETI DS-16
JETI DS-16
kope píše:A co to s tím má společného?
Třeba to myslel takhle - moje cesta do práce (to teď myslím vážně, že je ta cesta moje), je že vyjdu před dům, nastartuju auto, počkám až slezou zmrazky ze skel a dojedu na firmu, kde zaparkuji před firmou a jdu dovnitř
Takže třeba já u zimní bundy potřebuju, aby mi v autě neomezovala ruce na volantu.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Mám to asi jako Ty. Proto jsem ještě zimní bundu do práce nevyndal 
www.rc-pisek.rajce.idnes.cz/
www.youtube.com/user/Hreba13/videos
www.youtube.com/user/Hreba13/videos
kope píše:
Nevím, jestli už jsi to vyřešil nebo ne, ale protože moje stará péřovka už byla poměrně odrbaná, tak jsem teď koupil Arctidu od Husky:
https://www.huskycz.cz/panska-extremni- ... -modra-xxl
Dneska ráno při nějakých -8st jsem vyrazil do práce, pod bundu jsem vzal jen triko s krátkým rukávem a naprostá pohoda.
No to je právě chyba co dělá hodně lidí ...
Hlavně pro delší užití je potřeba mít pod bundou 2 vrstvy na odvod a zachytávání potu - pak tu bundu stačí vyprat opravdu 1x za sezonu.
Trutnov, X9D+
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)
EasyPeasy,RELAX II,Vektor XXL,4ptéra 250ka
Šohaj(stavím)
Ako sa tie "perovky" peru?
Cele tieto -15 mrazy som bezkoval. oblecenie islo do kybla, lebo vsetko vratane slipov som mohol zmykat /okrem ponoziek/...
Takze je realne prat tu perovku 4x rocne?
Cele tieto -15 mrazy som bezkoval. oblecenie islo do kybla, lebo vsetko vratane slipov som mohol zmykat /okrem ponoziek/...
Takze je realne prat tu perovku 4x rocne?
- kope
- Kontaktovat uživatele:
AR1 píše:
Třeba to myslel takhle - moje cesta do práce (to teď myslím vážně, že je ta cesta moje), je že vyjdu před dům, nastartuju auto, počkám až slezou zmrazky ze skel a dojedu na firmu, kde zaparkuji před firmou a jdu dovnitř.
Takže třeba já u zimní bundy potřebuju, aby mi v autě neomezovala ruce na volantu.
Jo tak. Tak to jsem se trochu špatně vyjádřil. Nešlo jen o cestu do práce, ale spíš o celodenní pochůzky po Praze. Navíc včera jsem bundu otestoval při několikahodinové podvečerní a večerní procházce po městě se známými a fakt velká spokojenost.
Jinak jak psal pavel1tu, je jasný, že když pojedu na hory, tak pod bundu navlíknu nějaké funkční prádlo, ani ne tak kvůli teplotě, ale právě kvůli odvodu potu. Ale na procházky po městě fakt funkční prádlo nepovažuju za nutné.