DJI Mavic
terlicko542
Ano to je pravda, jenomže ten samý problém mám i s telefonem, Xperia Z5c. Proto hledám nějaké řešení jak nemít z ovladače powerbanku. Se mi nechce věřit, že jsem tady jediný. Mrkněte prosím jestli se vám telefon nenabíjí z ovladače a napište typ. Děkuji.
Re: DJI Mavic
Pravda je, ze pripojeni usb vyzaduje kvalitni kabel, co mozna nejkratsi. Tyhle veci jsem kdysi resil s pripojenim 2,5" externich disku k notebooku, ne kazdy disk s ruznymi kabely fungoval jak ma, stejne tak mi to dela moje xperia Z1compact. Napadla mne jeste jedna takova blbost, v androidu v nastaveni je zalozka "pripojitelnost USB" je tam na vyber ze dvou moznosti, nejspis to nepomuze, ale proc to nezkusit...
Toto je vyloženě hardwarová záležitost. Telefon/tablet jde nabíjet i vypnutý když žádný sw neběží. Nic nemůže bránit přestřihnutí červeného drátu. I kdyby si DJI měřili jestli tam teče proud a zjistilo by to, že neteče, tak to přece nemůže vědět jestli už je nabito a tablet to odpojil nebo jsem to já přefikl.
Presne ako pisete prerusit napajanie teda plusko, nieje problem si upravit taky kablik staci narusit povrch kabla a koncekom stipaciek cvaknut cerveny teda plusko.
Dnes som porovnaval mavica a P4pro no mavic ma casto rozne neake anomalie raz ze daco s bateriou po vypnuti a zapnuti OK, vsade ma daky problem s rusenim interference co pri P4pro zatial ok bez takychto problemov.
Dnes som porovnaval mavica a P4pro no mavic ma casto rozne neake anomalie raz ze daco s bateriou po vypnuti a zapnuti OK, vsade ma daky problem s rusenim interference co pri P4pro zatial ok bez takychto problemov.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
-
duster1207
-
duster1207
zvýšení podvozku (provizorní)než přijde z číny plastový "originál"
přední nohy zahradní hadice,zadní hliníkový plech
Tablet Lenovo 7 palců pasuje přesně do ovladače
přední nohy zahradní hadice,zadní hliníkový plech
Tablet Lenovo 7 palců pasuje přesně do ovladače
-
duster1207
soukromá zpráva pro OK2BUH
Ahoj, tak uz mam taky mavica.. vse ok, jen kdyz letim do dalky +-400m zacne to hlasit weak signal tak to radsi otocim.. na YT videa jak to leti 3km.. tak nevim co delam spatne nebo je to nejaka vada
video jeste zadny zpracovany nemam.. jen takovou zkousku s maviem v ruce..
https://www.youtube.com/watch?v=-DsThkCLrIE
video jeste zadny zpracovany nemam.. jen takovou zkousku s maviem v ruce..
https://www.youtube.com/watch?v=-DsThkCLrIE
Ten plechovy podvozok nerusi signal? Lebo Mavic ma pomali problem aj s pritomnostou spendlika.
No 400m je rozhodne malo, no tuto vadu som uz par krat cital, update fw mas posledny, anteny vo vertikalnej polohe kolmo na model?
No 400m je rozhodne malo, no tuto vadu som uz par krat cital, update fw mas posledny, anteny vo vertikalnej polohe kolmo na model?
MarkAurel píše:Ten plechovy podvozok nerusi signal? Lebo Mavic ma pomali problem aj s pritomnostou spendlika.
ano, presne podle navodu.. a bylo to i s primou viditelnosti... FW se upgradoval hned jak sem ho mel doma... DGI GO 4 .. vse aktualni
Skus to na dlhej rovine nastav bezpecny vysku pre pripadny rth navrat ze pri kolkych metroch vypadne signal. Zrejme je to na reklamaciu.
-
duster1207
podvozek neruší ,lítá normálně toto je odkaz na plastový
https://www.aliexpress.com/item/Heighte ... 0.0.EiRbTV
https://www.aliexpress.com/item/Heighte ... 0.0.EiRbTV
-
duster1207
Ve 100 % je chyba mezi ovladačem a copterou(vrtulníkem,autem atd)
tady v replay to i pise ty hlasky... todle bylo asi nejdal co sem doletel
nekdy to hlasilo uz pri 400m