Kolik Vám je let a jak dlouho modelaříte
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: Kolik Vám je let a jak dlouho modelaříte
ročník 1961, modelařím cca od 1971, RC od 1975
Vladislav Plichta
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
www.clouseau.eu
místopředseda
KLeM ČR
- ariane
- Kontaktovat uživatele:
nar. 1965, modelařím od 1978, RC mám od 1981, od 1998 už žádné čuďáky, jen elektro:-)
Jsem ročník 1965 a modelařím od r. 1977.
Jeti DC-24, Element F5J, Enjoy3, Piper 2,8
lodě Tito Neri, Smit Japan, Parat, Ragazza, Genesis.
lodě Tito Neri, Smit Japan, Parat, Ragazza, Genesis.
-
Curtiss
- Kontaktovat uživatele:
Ročník 1963 modelařím od cca 1973
Pamatuji si Jana Žižku,když měl ještě obě oči,stejně dobře si vzpomínám na Šemíka když byl hříbě,když se potopil Titanic,druhý den jsem si postavil jeho repliku....takže modelařím už dlouho....
A eště kurňa dodávám,že moja tchýňa je o 5 minut mladší jak černé uhlií...
Ročník 1962. Modelařím od 2009.
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
Ročník 1956 , první model "Vosa" za 6Kčs házedlo od modely v igelitovém pytlíku z balsy a plastové spojky do kterých se nastrkaly ty balsové prkýnka
asi rok 1968? a vystřihovánky letadel z ABC na ty jsem čekal! a později TOM a SAPER 13 a AMIGO 2 a pak dlouho nic až teď zase
asi rok 1968? a vystřihovánky letadel z ABC na ty jsem čekal! a později TOM a SAPER 13 a AMIGO 2 a pak dlouho nic až teď zase
SkyClimber,Velox 2m,Pitss,Scout,Yak54,Click2,GeeBee r3,Bird of Time,Me110,B-26,Tilia25, Aurora9
Je mi 65, modelařím od 13, pak od 26 pauza 27 let až syn mě znova vyprovokoval, jenže po dvou letech mě v tom nechal samotnýho.. 
Jardátor píše:Pamatuji si Jana Žižku,když měl ještě obě oči,stejně dobře si vzpomínám na Šemíka když byl hříbě,když se potopil Titanic,druhý den jsem si postavil jeho repliku....takže modelařím už dlouho....A eště kurňa dodávám,že moja tchýňa je o 5 minut mladší jak černé uhlií...
To nic není. Já si pamatuji když ČT vysílala bitvu na Bílé hoře v přímém přenosu. Bylo to černobílé a s mono zvukem.
Já jsem starej dost (66) ale modelařím teprve 4 roky. Začalo mě to bavit až tam bylo hodně elektroniky. Některé to kvůli tomu zase bavit přestalo.
Podle kalendáře je mi 43 let, někdy si připadám na 10 (třeba na veletrhu hraček) a někdy na 100 (dost často po probuzení..) Modelařím tak cca 4 roky (RC) a kdysi v mládí jsem lepil plastiková letadýlka. Ale to už není ani pravda..
Ročník 57. První letadlo ze špejlí, potah papír vypnutej Kanagomem
tak v 12. Potom balsovej Kolibřík na gumu. Pak se to se mnou vezlo tak do vojny. Po ní dlouhá přetržka ( ženský, manželka, děti a dům ). Teď tak 8 let.
Něco jsem postavil a pořád se učím něco novýho. V současnosti toto:
Vnuci otráveně koukaj, potom trochu pomačkaj papír a zepatjí se, kdy budou moct na PC. Ach jo. Tak nevím komu to předám
Něco jsem postavil a pořád se učím něco novýho. V současnosti toto:
Vnuci otráveně koukaj, potom trochu pomačkaj papír a zepatjí se, kdy budou moct na PC. Ach jo. Tak nevím komu to předám
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
Týjo mohl by se tu přihlásit někdo pod 30? To jsem tu jako nejmladší? A skoro nejméně zkušený! Na druhou stranu je tu spousta kapacit podle let v oboru, klobouk dolů!
Ale je to dobře že je tu tolik zkušených borců to dost vyzvihuje úroveň fóra.
Ale je to dobře že je tu tolik zkušených borců to dost vyzvihuje úroveň fóra.
NazaM F550-Rozebraná, RCT800-Padená rozbitá
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
Vektor XXL, EasyGlider,Taranis
HB-D8T Brushless
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Ročník 66, modelárčim od roku 78. RC od roku 80, od roku 1989 - 2005 prestávka na baby (čo už...)
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Ročník 1962. Jako malý kluk (cca 8 - 10 letý) jsem chodil do modelářského kroužku, ale nic moc. Nějaká házedla a jeden volný větroň (ten mi ulítnul v den záletu
).
A pak jsem začal modelařit cca před 6 lety, nejdříve vrtulníček ze supermarketu, pak větší vrtulníček, pak letadla (EPP Jet), ještě větší vrtulníček (450), koptery, další letadla, hlavně větroně, to už byly kompozity a teď konstrukční motoráčky, a už se vezu. Modelařina vytěsnila všechny mé ostatní koníčky, je prostě nejlepší. Např. elektroniku (tzv. bastlení) je v dnešní "době čínské" už skoro nemožné dělat, a kdo stále bastlí, má můj obdiv. Radioamatéřinu jsem dělal cca 40 roků, ale už jsem jí vzdal, nicméně nějaké ty elektro znalosti se hodí. V modelařině se stále dá tvořit a dávat do toho hodně ze sebe.
A pak jsem začal modelařit cca před 6 lety, nejdříve vrtulníček ze supermarketu, pak větší vrtulníček, pak letadla (EPP Jet), ještě větší vrtulníček (450), koptery, další letadla, hlavně větroně, to už byly kompozity a teď konstrukční motoráčky, a už se vezu. Modelařina vytěsnila všechny mé ostatní koníčky, je prostě nejlepší. Např. elektroniku (tzv. bastlení) je v dnešní "době čínské" už skoro nemožné dělat, a kdo stále bastlí, má můj obdiv. Radioamatéřinu jsem dělal cca 40 roků, ale už jsem jí vzdal, nicméně nějaké ty elektro znalosti se hodí. V modelařině se stále dá tvořit a dávat do toho hodně ze sebe.
Naposledy upravil(a) Woita dne stř 25.01.2017 17:14, celkem upraveno 1 x.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
-
vladimir32
Ročník 1971 od 15 let přestávka cca 10 let ,znovu 2003 a zatím držím