Mimochodem, Derkův strejda (na motokárách má ve výsledkový listině nick "tricky dicky") mě včera svezl Teslou Model S 85. Slíbil mi to před dvěma lety, kdy už jsme to nestíhali, tak že až se zase uvidíme. Škoda, že jsme se tak dlouho neviděli.
No, nabídl mi že můžu řídit, ale zdvořile jsem poděkoval a nechal to na něm. Velký silný auto ve Francii, na to nemám kou... odvahu. Udělal jsem dobře, on to má v ruce a ten zážitek z elektrický tichý akcelerace byl ohromující. Druhým překvapením bylo, že tahle tesla zdaleka není z těch nejsilnějších a ani nemá "ludicrous mode", třetí že ani nepoužil plný plyn, prý by to bylo moc nebezpečný (i na rovných silničkách na okraji města při odpalu po té, co zastavil chodcům na přechodu). Jo a tím autem přijeli 3 s bednou s letadelm - když vezu bednu, do oktávky kombi se vejdeme jen dva. Je to fakt velký.
No, tak to je taky jeden ze zážitků z mistrovství. Větší část soutěžících je extrémně přátelská a kamarádská, je to fakt takový lidsky hezký prostředí.
btw: kdo neumí anglicky, přichází o hodně. Já zjišťuju, že nejprostější základy němčiny jsou taky málo. Taky jsem si dělal srandu, když u stolu stál američan, rus, čech, švéd a tuším francouz... Hele, Joseph (američane), to musí být fakt sranda poslouchat jak se tu všichni snaží mluvit anglicky co?

Smál se.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16