Ještě jednou Model S. Na fotkách na internetu vypadala fakt menší, ale i ta přední "kapsa" požere v víceméně tolik kufrů, kolik já nasypu do oktávky kolem bedny s F3Pčkem. Majitel prý chtěl jaguára, ale do něj by se nevešlo F3Ačko. Do Modelu S dá dvě a 3 lidi k tomu

Až budu velkej, taky jí budu nutně potřebovat!
Dál jsem si řikal, jestli to neděláme špatně. Mára lítá se sparkem V6, Jirka se Sparkem V6 bez tcanalyzerů, Luky Spark V5, já Supertrino... Třeba finové měli téměř identické modely. Jak se tak ale dívám na vítězný Rakouský tým...

Ne, nemusíme mít stejný modely, je to v poho.
český AFM letadla. Moje extra možná není úplně nejlepší, nicméně přežila tréninky (i přes páteční jebu do podlahy) a na rozdíl od několika ostatních pilotů s depronovými modely jsem nepotřeboval ani náhradní letadlo, ani jsem neodstoupil. Pořád si myslím, že to EPP je dobrá cesta.
Jinak těch diváků bylo docela dost. Kolik diváků chodí na jiný soutěže?
Jo a jak už jsem psal... AFM se vyhodnocovalo na dvakrát. Jedno pořdí určili bodovači, druhý diváci před internetový hlasování. A když píšu diváci... Joseph taky fandil Markovi

Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16