Rozdělal jsem ten setový regulátor: po zapojení se skutečně výrazně hřeje jeden MOSFET (a nic jiného). BEC je na druhé straně desky, ze tří lineárních regulátorů zapojených paralelně.
Dorazil preventivně objednaný regulátor z Číny.
http://www.ebay.com/itm/172482662482Dimenzovaný je na 30A (setový na 20A), BEC píšou 3A. Je o dost menší, tak kdoví kolik toho snese. Klidový odběr má 44 mA, po zapojení všech serv a osvětlení 250 mA. Ovšem stabilizace těch 5 V je nějaká asi méně robustní - když nějakou dobu (minutu?) intenzivně kvedlám všemi servy, začnou LEDky poblikávat, a nakonec se Rx zresetuje. Když pokračuju v kvedlání, dostane se Rx do nějakého nedefinovaného stavu, kdy nejspíš na všechny výstupy posílá nejkratší možné pulzy a na nic dalšího nereaguje - všechna serva se posunou do krajní polohy. Tak se zdá, že ten regulátor má horší/slabší BEC než ten původní.
No nic, asi zatím LEDky odpojím a výhledově budu 5V vyrábět nějakým skutečným měničem napětí. Připravil jsem si na to samostatné dva dráty od baterkového konektoru.
EDIT: nebo se můžou přehřívat H-bridge v servech a pak mít větší odběr? Je pravda, že se starým regulátorem jsem kvedlací test nedělal, a že první cca minutu kvedlání to funguje.
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6