mirekp píše:Jasně, ale pak kopiruju existující model nebo šablonu a tu doladím, během pár minut. I v taranisu a na letišti. A tak to dělám i doma v teple.
A pokud si vymýšlím model od 0, tak ano, trvá to delší dobu a nedělám to na letišti. Ale proto jsem si přeci vysílač s opentx pořídil, abych měl volnost, jak to udělám.
Pořád tu opakovaně někdo argumentuje s pípáním modelu na letišti, ale já s tím problém osobně nemám, ani na letišti.
No, jelikoz jsem nejaky patek OpenTX pouzival, dovolim s tvrdit, ze pipat to do radia primo je opruz, protoze to neni moc prehledne. V Companionu je to jine kafe. Volnost tam je takova, ze jednu vec muzes udelat "deseti" cestama. Pamatovat si, ale kde se co a proc i po pul roce po nastaveni je malinko problem, s ohledem na prehlednost. Je treba si vse detailne popisovat aby se v tom clovek neztratil. Naprikald nastavit F5J je parada, co si clovek vymysli za funkci, to pak udela. Ale pak za par tydnu neco poladit, popripade zmenit .... Obcas se mi vyplatilo celou funkci prepsat od zakladu. A jelikoz radsi litam nez se v tom porad vrtam, sel jsem od toho. Po cca pul roce pouzivani Jeti sw je to jinak. Sablonovy system ma sva omezeni, ale tady nemam pocit, ze bych se musel ve funkcich oproti OpenTX omezovat, ba naopak. Potrebuji neco zmenit, no problem, klidne i na letisti. Jasne prehledne menu, ktere mi dava logicky smys. Par tuknuti a hotovo, cista hlava. Kazdemu ale vyhovuje neco jineho. Ja se nasel tady. Dalsi vec je kvalita hw, na kterem to bezi. Tam je to uplne jasne.