DJI Phantom 3 kompatibilní tablet nebo mobil.
Re: Phantom 3 Profesional, problem update firmware
Zdar.
Jaký tam byl FW a jaký se do koptery snažíš nahrát? Jaký máš mobil?
Hodně je zde
viewtopic.php?f=138&t=71789
, někde uprostřed vlákna, je to sice těžší najít než se zeptat, ale dozvíš se i něco navíc, co se někdy může hodit(třeba, i to, že na P3 už je vlákno založené).
Jaký tam byl FW a jaký se do koptery snažíš nahrát? Jaký máš mobil?
Hodně je zde
viewtopic.php?f=138&t=71789
, někde uprostřed vlákna, je to sice těžší najít než se zeptat, ale dozvíš se i něco navíc, co se někdy může hodit(třeba, i to, že na P3 už je vlákno založené).
kdysi:Picolo,Leticia,Taxi,QuickFly,Faraon,Curare,Dalotel,heliSaber,P3A nyní:DJI P2+4,Graup MC16Hott
Re: DJI Phantom 3 kompatibilní tablet nebo mobil.
Aha, omlouvam se, mel jsem k tomu dotaz ohledne HDMI modulu, asi jsem to blbe na mobilu odeslal. Diky
quote="gardenroute"]Nejde jen o mou vlastní zkušenost (létám plné FPV, tedy s videobrýlemi takřka od počátku existence Phantomů, jak se daly sehnat), je to základní princip těchto strojů, které mají své vlastní velmi sofistikované a velmi výkonné letové kontroléry s ještě sofistikovanějšími řídícími algoritmy a dnes i redundantními IMU a dalšími senzory, nejsou v letu NIJAK závislé na nějakých přihlouplých aplikacích v nějakém nespolehlivém telefonu..
Letadlo pilotuje vždy pilot kontrolérem (vysílačkou), ne aplikací, i když ta to také omezeně dovoluje, ale nadřazený a nezávislý je vždy RC kontrolér. I ve speciálním režimu, např. létání po waypointech, letí Phantom řízený svým vlastním FC, a vůbec nemusí mít spojení s RC kontrolérem, natož dokonce nějakou aplikací v telefonu
Ber aplikaci jen jako jakési rozšíření, takový "glasscockpit", ve kterém přesto vždy bývají kritické prvky v konvenčním provedení.[/quote]
quote="gardenroute"]Nejde jen o mou vlastní zkušenost (létám plné FPV, tedy s videobrýlemi takřka od počátku existence Phantomů, jak se daly sehnat), je to základní princip těchto strojů, které mají své vlastní velmi sofistikované a velmi výkonné letové kontroléry s ještě sofistikovanějšími řídícími algoritmy a dnes i redundantními IMU a dalšími senzory, nejsou v letu NIJAK závislé na nějakých přihlouplých aplikacích v nějakém nespolehlivém telefonu..
Letadlo pilotuje vždy pilot kontrolérem (vysílačkou), ne aplikací, i když ta to také omezeně dovoluje, ale nadřazený a nezávislý je vždy RC kontrolér. I ve speciálním režimu, např. létání po waypointech, letí Phantom řízený svým vlastním FC, a vůbec nemusí mít spojení s RC kontrolérem, natož dokonce nějakou aplikací v telefonu
Ber aplikaci jen jako jakési rozšíření, takový "glasscockpit", ve kterém přesto vždy bývají kritické prvky v konvenčním provedení.[/quote]
Naposledy upravil(a) Alesonky dne ned 26.03.2017 9:49, celkem upraveno 1 x.
- gardenroute
Proč ta citace bez žádné poznámky nebo vlastního textuAlesonky píše:@gardenroute.....
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Omlouvam se, spatne jsem asi odeslal dotaz a zustala tam jen citace. Jinak diky za plnohodnotne informace!
- gardenroute
Uz jsi to doplnil, byt stale ne dost prehledne, ale jaky dotaz tedy ? Muzes upresnit?Alesonky píše:Aha, omlouvam se, mel jsem k tomu dotaz ohledne HDMI modulu, asi jsem to blbe na mobilu odeslal. Diky
Jeden poznatek..
Tablet Nvidia Shield K1 (android 7), verzus "DJI Go Before.." a Lichi.
* Lichi nemá s Nvidií a androidem 7 problémy, aspoň jsem zatím žádné nezaznamenal
* Android 7 má s novou verzí DJI Go "trochu" problémy, zmiňuje se o tom více lidí. Ale i tak to jakž-takž funguje.
Ovšem celé je to podmíněné tím, že nesmí být v tabletu nainstalovány obě dvě aplikace zaráz..
Tyto aplikace, i když běží jenom jedna, se "hádají". Údajně se o tom někde zminujě "podpora" Lichi.
Včera jsem si tuto informaci ověřoval a podle toho, jak to dopadlo, je to tak!
Co jsem dělal - jak jsem postupoval:
- Odebral jsem z tabletu obě aplikace.
- Nainstaloval jsem DJI Go a šlapalo to, i když ne tak plynule jako dvojkové verze, ale šlo to.
- Odebral jsem DJI Go , nainstaloval Lichi a žádný problém, vše fungovalo jak mělo - plynulost obrazu slušná.
Nainstaloval jsem do tabletu (kde už bylo Lichi) DJI Go.
- Spustil DJI Go a katastrofa - kostičky, sekání, laggy, prostě hrůza.
- Restart tabletu a spuštění Lichi - nic moc, občasné laggy a kostičky, ale lítat se na to dá.
Když jsem opět odebral obě aplikace a nainstaloval pouze jednu z nich, tak:
- Lichi naprosto bez problémů
- DJI Go, sice nic moc ale podstatně lepší, než když jsou v tabletu nainstalované obě aplikace zaráz.
Odebrání jedné z aplikací sice taky pomůže, ale lepší výsledky se dosáhnou, když se odinstalují obě aplikace a po restartu zpětně instaluje pouze jedna.
Tímto osobně pokládám tuto informaci za potvrzenou..
P.S:
Na telefonu "Huawei p9 lite" s posledním androidem se to chová v podstatě stejně.
* Lichi nemá s Nvidií a androidem 7 problémy, aspoň jsem zatím žádné nezaznamenal
* Android 7 má s novou verzí DJI Go "trochu" problémy, zmiňuje se o tom více lidí. Ale i tak to jakž-takž funguje.
Ovšem celé je to podmíněné tím, že nesmí být v tabletu nainstalovány obě dvě aplikace zaráz..
Tyto aplikace, i když běží jenom jedna, se "hádají". Údajně se o tom někde zminujě "podpora" Lichi.
Co jsem dělal - jak jsem postupoval:
- Odebral jsem z tabletu obě aplikace.
- Nainstaloval jsem DJI Go a šlapalo to, i když ne tak plynule jako dvojkové verze, ale šlo to.
- Odebral jsem DJI Go , nainstaloval Lichi a žádný problém, vše fungovalo jak mělo - plynulost obrazu slušná.
Nainstaloval jsem do tabletu (kde už bylo Lichi) DJI Go.
- Spustil DJI Go a katastrofa - kostičky, sekání, laggy, prostě hrůza.
- Restart tabletu a spuštění Lichi - nic moc, občasné laggy a kostičky, ale lítat se na to dá.
Když jsem opět odebral obě aplikace a nainstaloval pouze jednu z nich, tak:
- Lichi naprosto bez problémů
- DJI Go, sice nic moc ale podstatně lepší, než když jsou v tabletu nainstalované obě aplikace zaráz.
Odebrání jedné z aplikací sice taky pomůže, ale lepší výsledky se dosáhnou, když se odinstalují obě aplikace a po restartu zpětně instaluje pouze jedna.
Tímto osobně pokládám tuto informaci za potvrzenou..
P.S:
Na telefonu "Huawei p9 lite" s posledním androidem se to chová v podstatě stejně.
Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
http://www.vscharlie.rajce.idnes.cz
VSCharlie píše:Jeden poznatek..![]()
Tablet Nvidia Shield K1 (android 7), verzus "DJI Go Before.." a Lichi.....
Mám sice P4, ale napíšu sem můj poznatek s tímto tabletem (Shield K1+ Android 7).
Mám nainstalováno DJI Go4 a Litchi, vše v poslední verzi. Litchi nemá s ničím žádný problém. DJI Go4 jede také naprosto v pořádku bez kostiček a výpadků až na to, že někdy z ničeho nic prostě spadne a musí se znova spustit. Na řízení to nemá žádný vliv. Prostě nechám P4 viset, kliknu na DJI Go4, to se velmi rychle spustí a spáruje s P4 - můžu v pohodě pokračovat. Zkoušel jsem lítat s telefonem Lenovo Vibe P1 Pro s DJI GO4, včetně streamu na FB a nedošlo k žádnému výpadku aplikace, ani kostičkování a ni k pádu aplikace. I podle toho co se píše na zahraničních forech je problém s Nvidia Shiled K1 s Androidem 7 a DJI Go. Na forech jsou i postupy pro downgrade na Android 6 pro tento tablet, ale nezkoušel jsem to a ani nebudu. V podstatě je daleko příjemnější používat Litchi a Dji Go nechat jen pro aktualizace a kalibrace senzorů.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Možná je DJi Go4 v něčem jiná, třeba lépe čistí "cache" paměti - co já vím.
V každém případě je to o trochu jiná aplikace.
A ty problémy taky nejsou hned, ale až za pár (2-3) minut.
Downgrade Nvidie na v 6, taky nebudu dělat. Jak se znám a při mé smůle, bych ji pak rovnou rovnou zahodit..
Jinak má Nvidia Shield opravdu příšernou viditelnost za venkovního osvětlení a to ani nemusí svítit slunce..
V každém případě je to o trochu jiná aplikace.
A ty problémy taky nejsou hned, ale až za pár (2-3) minut.
Downgrade Nvidie na v 6, taky nebudu dělat. Jak se znám a při mé smůle, bych ji pak rovnou rovnou zahodit..
Jinak má Nvidia Shield opravdu příšernou viditelnost za venkovního osvětlení a to ani nemusí svítit slunce..
Nákazu léčím systematicky - "Pěkně kulkou po kulce".
No ja vim, trosku jsem v tom udelal bordel
nebot jsem to psal po telefonu a tam se mi to nejak spatne zobrazuje.
Dotaz, chtel jsem se zeptat jak vlastne funguje ten HDMI modul, jako klasicky vystup do jakehokoli zobrazovace, tedy i napriklad velka TV? A co potom na TV zobrazuje, jen ciste obraz, nebo take telemetrii jako u bryli? Tady v Pribrami ve firme Aerovision byl loni takovy den otevrenych dveri, venku predvadeli koptery, krom jinych meli ve vzduchu Yunnec Typhoon H a obraz vysilali na velkou obrazovku, jen mne napadlo, jestli tento HDMI vystup ma stejnou funkci, v jake kvalite z nej jde video.
diky
Dotaz, chtel jsem se zeptat jak vlastne funguje ten HDMI modul, jako klasicky vystup do jakehokoli zobrazovace, tedy i napriklad velka TV? A co potom na TV zobrazuje, jen ciste obraz, nebo take telemetrii jako u bryli? Tady v Pribrami ve firme Aerovision byl loni takovy den otevrenych dveri, venku predvadeli koptery, krom jinych meli ve vzduchu Yunnec Typhoon H a obraz vysilali na velkou obrazovku, jen mne napadlo, jestli tento HDMI vystup ma stejnou funkci, v jake kvalite z nej jde video.
diky
gardenroute píše:Uz jsi to doplnil, byt stale ne dost prehledne, ale jaky dotaz tedy ? Muzes upresnit?
Ahoj, jeste tady jak procitam diskuzi o vyberu tabletu, tak i ja resim k P4ce zobrazovac, na telefonu ktery ted pouzivam je to jednak dost spatne videt, a hlavne to dost casto zamrza, tedy zamrzne obraz a pritom telemetrie funguje dal, coz je taky zvlastni jev, pak jsem zkousel i muj telefon, na kterem mam ale vsechny bezne pouzivane aplikace...pocasi, tv program CSFD a tak, zadne hry, ale je to starsi kousel xperia Z1, funguje, ale taky se obcas seka obraz a pak to i obcas padne. Je mi jasny, ze to chce novejsi a vykonejsi masinu. Bryle by byly fajn a o uplne jine veci, ale zatim na ne nemam
je to investice s modulem HDMI k 20tis. Nvidia K1 je asi ted nejdoporucovanejsi tablet ve vsech diskuzich, kdyz pominu Ipady, ty jsou ale taky cenove jinde. Nasel jsem jeden co se zacal prodavat ted nedavno Lenovo Tab3 8 plus, Tablet - Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 2.0 GHz, 8" 1920x1200 IPS, RAM 3GB,GPS, Google Android 6. Podle parametru vypada dobre, otazka je jak si bude rozumet s DJI GO4 a Litchi. Kdyby mel nekdo zkusenosti, podelte se, nebo se podelim ja, az ho pripojim 
diky
diky
gardenroute píše:Jen pár poznámek, byť vidím, že si již šel do Shieldu, čímž jsi chybu jistě neudělal, chvilku jsem tu nebyl :
- co se týká viditelnosti na přímém slunečním světle, tady Tě musím zklamat, ale s žádným komerčně prodávaným tabletem se na přímém slunečním světle bez stínítka asi neobejdeš, tyto tablety mají průměrně 400-600 (výjimečně) nits, kolem 1000 mají základní modely DJI CrystalSky (o nichž píši výše), a některé typy průmyslových či military tabletů, 2000 nits má špičkový CrystalSky, ale za špičkovou cenu kolem USD 1000(když se začne prodávat) - jen ten ti zaručí jistou a bezpečnou práci na přímém slunečním světle i bez stínění
- seznam doporučených zařízení od DJI je beznadějně zastaralý (např. ještě nedávno nijak nezmiňoval ani Shield, a myslím, že ani dnes), již několikrát jsem zde odkazoval na user list, vedený na foru PhantomPilots, kde jsou stále aktualizované údaje
- kvalitní obrazový zážitek za letu dají dobré videobrýle, připojené přes HDMI kontroleru (u P3/4 nutná vestavba)Nepřepsal jsi to špatně ? Nebylo to "strong interference" ? "Interface" je přeci jen něco jiného...
Ale máš skvělý nick, pamětníci od P1 zde jistě vzpomenou na skvělého "Collina Quina", než ho z DJI skoro před 4 lety vyhodili za špionáž pro 3DRA stejně jim to bylo k ho....(sorry za OT).
- gardenroute
Pro jistotu uvádím, co jsem již zde začátečníkům psal o stranu zpět, ale apka ve smartphone nemá s vlastním RC řízením koptéry nic společného (!). Řízení koptéry je realizováno vždy kontrolérem pilota a ne apkou (i v případě nějakého létání po waypointech, to si řídí sám letový kontrolér), přes LightBridge přenášeno do koptéry a jejího vlastního letového kontroléru (dříve např. NAZA).zskal píše:...DJI Go4 jede také naprosto v pořádku bez kostiček a výpadků až na to, že někdy z ničeho nic prostě spadne a musí se znova spustit. Na řízení to nemá žádný vliv. Prostě nechám P4 viset, kliknu na DJI Go4, to se velmi rychle spustí a spáruje s P4 - můžu v pohodě pokračovat....
Létat tedy můžete zcela bezpečně vždy i bez apky
Ano, LightBridge klíčuje do 720p obrazu jdoucího z koptéry svou vlastní telemetrii, upravenou do celkem pěkného OSD grafiky, a celé to v reálu a s velmi malým lagem (výrazně menším než video v apce!) posílá z kontroléru přes HDMI přímo do brýlí (monitoru, TV apod...), nemá to tedy s aplikací vůbec nic společného. Při výpadku aplikace na tabletu to ani nepoznáš, a normálně létáš s obrazem a telemetrií dále, někdy může ale přestat fungovat ovládání kamery na user tlačítkách (to se mě stalo).Alesonky píše:...chtel jsem se zeptat jak vlastne funguje ten HDMI modul, jako klasicky vystup do jakehokoli zobrazovace, tedy i napriklad velka TV? A co potom na TV zobrazuje, jen ciste obraz, nebo take telemetrii jako u bryli?...jen mne napadlo, jestli tento HDMI vystup ma stejnou funkci, v jake kvalite z nej jde video...
HDMI (vč. USB) modul musíš samozřejmě dokoupit (cca 10éček) a do kontroleru doinstalovat místo stávajícího pouze USB modulu, nebo si pořídit Inspire kontroler, který ho má již integrovaný (vč. GPS).
To nemáš pravdu, pokud dobře pohledáš, a nemusíš nijak daleko, diskutovali jsme o tomto v sesterských vláknech (myslím P4 nebo Video brýle na FPV) celkem nedávno - jsou zde již k dispozici i o dost levnější a dostupnější (Domy jsou blbě sehnatelné a drahéAlesonky píše:...Bryle by byly fajn a o uplne jine veci, ale zatim na ne nemamje to investice s modulem HDMI k 20tis. ...
diky za info.
Cenu jsem uvedl tak nejak priblizne co mne napadlo pri prohlizeni cen odzkousenych bryli a HDMI modulu, ktery jsem na ceskych obchodech nasel okolo 3tis. Jinak vlakna jsem procital, zrovna to kde jste to resili, co by se dalo poridit do...urcite castky, kterou tam kdosi uvedl jako svuj strop. Chce to postupne
dokupovat, kazdopadne stejne nejakej slusnej telefon nebo tablet to chce mit kuli nastavovani, upgrade, kalibracim a tak, kazdopadne je mi po nekolika prvnich letech za slunecneho pocasi jasne, ze bez bryli a nebo zatim alespon poradneho stinitka to nepujde, zatim litam jen na dohled a vlastne do tabletu koukam minimalne, kdyz kolikrat zjistim, ze je apka sekla, no chci si to osahat, vyhodou je, ze jsem driv lital s hrackou da se rict v plnem manualu bez gps atd a to se ted hodi a prijde cloveku ovladani P4 jednoduche
tim ze to proste nikam neutika.
tak jeste jednou diky za vsechny informace na vlaknech, je to parada kdyz je kde cerpat informace.
Cenu jsem uvedl tak nejak priblizne co mne napadlo pri prohlizeni cen odzkousenych bryli a HDMI modulu, ktery jsem na ceskych obchodech nasel okolo 3tis. Jinak vlakna jsem procital, zrovna to kde jste to resili, co by se dalo poridit do...urcite castky, kterou tam kdosi uvedl jako svuj strop. Chce to postupne
tak jeste jednou diky za vsechny informace na vlaknech, je to parada kdyz je kde cerpat informace.
[/quote]gardenroute píše:Pro jistotu uvádím, co jsem již zde začátečníkům psal o stranu zpět, ale apka ve smartphone nemá s vlastním RC řízením koptéry nic společného (!). Řízení koptéry je realizováno vždy kontrolérem pilota a ne apkou (i v případě nějakého létání po waypointech, to si řídí sám letový kontrolér), přes LightBridge přenášeno do koptéry a jejího vlastního letového kontroléru (dříve např. NAZA).
Létat tedy můžete zcela bezpečně vždy i bez apky, více jsem o tom psal zdeAno, LightBridge klíčuje do 720p obrazu jdoucího z koptéry svou vlastní telemetrii, upravenou do celkem pěkného OSD grafiky, a celé to v reálu a s velmi malým lagem (výrazně menším než video v apce!) posílá z kontroléru přes HDMI přímo do brýlí (monitoru, TV apod...), nemá to tedy s aplikací vůbec nic společného. Při výpadku aplikace na tabletu to ani nepoznáš, a normálně létáš s obrazem a telemetrií dále, někdy může ale přestat fungovat ovládání kamery na user tlačítkách (to se mě stalo).
HDMI (vč. USB) modul musíš samozřejmě dokoupit (cca 10éček) a do kontroleru doinstalovat místo stávajícího pouze USB modulu, nebo si pořídit Inspire kontroler, který ho má již integrovaný (vč. GPS).To nemáš pravdu, pokud dobře pohledáš, a nemusíš nijak daleko, diskutovali jsme o tomto v sesterských vláknech (myslím P4 nebo Video brýle na FPV) celkem nedávno - jsou zde již k dispozici i o dost levnější a dostupnější (Domy jsou blbě sehnatelné a drahé) alternativy jako např. HDMI Skyzone, nebo HD kýble. S těmi sice budeš vypadat jako golem, ale pro začátek to vystačí, seženeš je za méně než polovinu Domů, a co hlavní, obraz mají obvykle perfektní. Pokud nemáš problém s transportem, tak se to dá.
- gardenroute
Pokud to s tim myslis vazne, drive nebo pozdeji skoncis u nejakych bryliAlesonky píše:diky za info....kazdopadne stejne nejakej slusnej telefon nebo tablet to chce mit kuli nastavovani, upgrade, kalibracim a tak, kazdopadne je mi po nekolika prvnich letech za slunecneho pocasi jasne, ze bez bryli a nebo zatim alespon poradneho stinitka to nepujde, zatim litam jen na dohled a vlastne do tabletu koukam minimalne, kdyz kolikrat zjistim, ze je apka sekla...tak jeste jednou diky za vsechny informace na vlaknech, je to parada kdyz je kde cerpat informace....
Necpi se zbytecne do Nougatu (Android 7), netreba. Dost casto ti pro letani s brylemi dostatecne poslouzi i nejaky smartphone v letovem rezimu, napr. s Galaxy 5 nebo Galaxy 6 od Samsungu se take nespletes...
Jinak samozrejme iPad, ale pozor na osekane modely bez 4G, ktere nemivaji GPS. Na iOS je to odladene perfektne.
Kdyby jsi chtel podrobnosti ozvi se na SZ...
VSCharlie píše:Jeden poznatek..![]()
Prosim Ta, DJI GO Before.. si testoval s najnovsou verziou 3.1.4? a taktiez najnovsie Litchi 3.10.6?
V predchadzajucich verziach napr. DJI GO 3.1.3 a Litchi 3.10.5 som dany problem nezachytil, resp. pri DJI GO vo verzii 3.x.x mozem potvrdit, ze je pomalsia a nie je moc vhodna na FPV poletovanie.
To co pises, mat nainstalovanu len jednu aplikaciu a DJI GO pouzivat len na nastavenie senzorov, kalibraciu a pod. to akoze nainstalujem urobim kalibraciu, odinstalujem, restartujem Nvidiu a naisntalujem a spustim Litchi? hm...
Tiez pouzivam vacsinou Litchi, avsak kalibracie treba tiez robit, takze mi to pride dost neprakticke co pises...
Nebolo by jednoduchsie zhodit danu aplikaciu, prip. restartovat Nvidiu a spustit Litchi?
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Dnes som testoval prislusne aplikacie na tablete Nvidia Shield K1 so systemom Android 7 a to nasledovne:
Mal som nainstalovane DJI GO Before... 3.1.3 (predposledna verzia) a Litchi 3.10.5 (predposledna verzia).
Pred prvym letom som urobil pre istotu kalibraciu kompasu a tiez kalibraciu IMU.
Nasledne vzlietol s aplikaciou DJI Go Before... a cca. 2-3minuty lietal a sledoval sekanie, stvorcekovanie na FPV obraze. Ziadne sekanie, stvorcekovanie som nezaznamenal. Delay FPV minimalny.
Pristal som a odpojil kabel od tabletu, "zhodil" aplik.DJI GO Before... Nasledne pripojil kabel a spustil Litchi verziu 3.10.5 a testoval sekanie, zamrzanie atd...nic som nezaznamenal...delai minimalny. Doba letu 2 minuty
Pristal som (aj predtym som nevypinal P3A len motory) a spustil wifi (az potom mi nabehli google maps), odpojil tablet a aktualizoval apl.Litchi na 3.10.6. Pripojil tablet k vysielacke a spustil aplikaciu Litchi...polietal cca. 4 min.a ziadne stvorcekovanie, sekanie a zamrnutie som nezaznamenal...delai fpv obrazu podobne.
Este som chcel skusit misie, ale uz mi Litchi hlasilo nizke napatie baterie P3A.
Nakoniec som odinstaloval aplikaciu DJI GO Before.. z tabletu. Prislusnu aplikaciu som nainstaloval do telefonu a v pripade potreby pripojim telefon, urobim kalibraciu, nastavenia...atd v DJI Go a ked pojdem lietat pripojim tablet a spustim Litchi.
FW P3A najnovsi, FW radia najnovsi... sila signalu: pocas vsetkych letov: Signal Strength Map - green.
Prosim ma niekto obdobne skusenosti s aplikaciami ako pisal VSCharlie?
Mal som nainstalovane DJI GO Before... 3.1.3 (predposledna verzia) a Litchi 3.10.5 (predposledna verzia).
Pred prvym letom som urobil pre istotu kalibraciu kompasu a tiez kalibraciu IMU.
Nasledne vzlietol s aplikaciou DJI Go Before... a cca. 2-3minuty lietal a sledoval sekanie, stvorcekovanie na FPV obraze. Ziadne sekanie, stvorcekovanie som nezaznamenal. Delay FPV minimalny.
Pristal som a odpojil kabel od tabletu, "zhodil" aplik.DJI GO Before... Nasledne pripojil kabel a spustil Litchi verziu 3.10.5 a testoval sekanie, zamrzanie atd...nic som nezaznamenal...delai minimalny. Doba letu 2 minuty
Pristal som (aj predtym som nevypinal P3A len motory) a spustil wifi (az potom mi nabehli google maps), odpojil tablet a aktualizoval apl.Litchi na 3.10.6. Pripojil tablet k vysielacke a spustil aplikaciu Litchi...polietal cca. 4 min.a ziadne stvorcekovanie, sekanie a zamrnutie som nezaznamenal...delai fpv obrazu podobne.
Este som chcel skusit misie, ale uz mi Litchi hlasilo nizke napatie baterie P3A.
Nakoniec som odinstaloval aplikaciu DJI GO Before.. z tabletu. Prislusnu aplikaciu som nainstaloval do telefonu a v pripade potreby pripojim telefon, urobim kalibraciu, nastavenia...atd v DJI Go a ked pojdem lietat pripojim tablet a spustim Litchi.
FW P3A najnovsi, FW radia najnovsi... sila signalu: pocas vsetkych letov: Signal Strength Map - green.
Prosim ma niekto obdobne skusenosti s aplikaciami ako pisal VSCharlie?
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+