mior píše:Zdá sa mi, že to predtým to lietalo na spalovak a teraz je to prerobené na elektru.
Z toho vyplýva, že to bude zbytočne ťažké a tým pádom aj dosť rychlé...
Nehovoriac, že na opravy náročné...
Nič pre začiatočníka!!!
Zase ale pokud to úspěšně vydrželo spalovák, tak to s elektrou bude úplně v klidu... Viz ta moje poznámka o kvalitě čínských stavebnic, když si vzpomenu na jeden na pohled krásný model (dokonce papírově na spalovák), který měl bočnice z vyloženě měkké balsy 3mm bez jakékoli výztuhy a při trochu tvrdším přistání (ne havárii!) se to doslova rozsypalo, tak pak na to koukám trochu jinak. Zmíněný model jsem opravil a po opravě s navázáním bočnic vypadal taky všelijak a při pohledu na fotky by kdejaký chytrák taky možná psal o "vraku držícím silou vůle", jenže ve skutečnosti byl po této divoké opravě model naopak propastně (to není nadsázka) lepší než nový...
Jinak hmotnost tu nepadla, tak nelze hodnotit, ale tu úměru "spalovák je těžký a rychlý" bych neviděl zas tak jednoznačně. Já měl třeba Adama podle plánu Modelář ( http://www.fotozona.net/modelweb/hangar/adam.htm ), což by někomu připadlo jako šutr, ale v reálu to bylo naprosto hodné a pohodové letadlo