Pozvánka - Depron Cup 08 - 2.závod

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Odpovědět
Zpráva
Autor
DAF
Kontaktovat uživatele:

#106 Příspěvek od DAF »

Snad jsem toho tolik neřekl. Ano, dělám čmouďáky, protože mě elektrika z různých důvodů nebere, ale nezatracuju jí. A že bych si chtěl polétat i s něčím jiným, než jen s deproňákem snad není troufalost. Každý si bral vícero ér a po skončení VDC si s nimi zalétal. Proč bych, pokud to na místě jde, nemohl vzít čmouďáka a také si zaletát. VDC mě docela baví a rád bych zúčastnil dalšího kola. Nechce se mi pak sedět na mezi koukat, jak ostatní létají a já ne jen proto, že mám čuďáky.
Kromě Klecan (které byly zavrhnuty už dříve) mě nic nenapadá.
Hitec Aurora 9X
pepin

#107 Příspěvek od pepin »

ja spalovaky taky nezatracuju mam jich par ve sklepe,ale bohuzel musim jet zminenych 70 km kdyz chci litat,bliz jsem zadne letiste nenasel,i to je duvod proc jsem presel na elektriku a mrnavy letadla co litaj tak vselijak,jenze ted az to dopisu,tak sjedu vytahem a jdu litat pred panelak,akorad mi stve ze prselo,musim si vzit boty abych nemel pantofle od blata.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od DAF »

A tohle je zas důvod proč nedělám obry. S těmi svými "prcky" dojdu na pole 5 minut od baráku a můžu je pouštět z ruky. S Vagabondem (malý Piper) je start z ruky trochu horší, ale také jde. Přistání v rozumné vzdálenosti do nohy na kraj pole. Až dodělám "velkého" Pipera (1:6), budu mít také problém s VPD. V sobotu večer jsem otestoval vytuněnýho DeproSaura (máte se na co těšit :evil: ) a na 4x motorovou minutu jsem byl nahoře skoro půl hodiny. Pak další půlhodinky s větráčkem (1ccm) ve výšce skoro nevidím, pak jsem šel dolu, protože jsem dostal hlad.
Hitec Aurora 9X
pepin

#109 Příspěvek od pepin »

nejde o velikost letadla jde o to ze to rve a nemodelarum je to neprijemny,navic cim mensi cubatura tim horsi.pokud se da litat 5 minut za tvym barakem tak dorazime,o vse se postarej a naplanuj a dej vedet kdy a v kolik,zatim cau.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od DAF »

to pepin, už při prvním kole jsem to navrhoval, ale bylo to zamítnuto. Navíc od té doby tam vyrašila bionafta (řepka), která má už cca metr. Ještě tam nějaké místečko bude, ale bylo by vhodné, aby se se mnou někdo spojil a jel to "schválit". V každém případě, až se pole posečou, nebude to problém.
Hitec Aurora 9X
Abu
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od Abu »

Tak jsem sepsal maly clanecek o druhem zavode, sice pozde ale aspon neco - http://poletuchy.ic.cz/08deproncup/index.html

Zaroven bych rad uzavrel toto vlakno a rozpoutal diskuzi v novem vlakne, ktere jsem prave zalozil tady -
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... 695#135695
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“