MT mám a ani by mě nenapadlo zkoušet tuhle kombinaci. Nikde jsem se nedočetl, že by to někdo zkoušel. V návodu je psáno, že tahle kombinace je na výuku visení a to se můžeš učit i s tříčlánkem. Je blbost kupovat dvoučlánek, učit se s ním viset a pak kupovat tříčlánek na lítání.
Možná, že by se na dvoučlánek dalo lítat, ale podle výpočtu otáček rotoru v návodu k MT by to asi málo točilo. Píšou tam s pastorkem 15 zubů a dvoučlánkem 2100 ot./min na rotoru a to je podle mého na lítání s MT málo.
2100 je blbina... helina je nestabilní, a při přidání kolektivu na 2s by jsi to udusil, a ještě by ti to nepobrala vrtulka. Navíc, musel by jsi dát nějaké "king size" aby jsi to dovážil...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
mam T-Rexe s A123¨(mensi napeti) a pastorkem myslim 11 zubu, toci mi to dle otackomeru kdyz mam kolektiv v 0 kolem 2200. Na viseni a premistovani to bohate staci. Jo a litam kolem 10minut.
Toro 300, Toro 900, Twist (od Velkomu)Twin Star II, Cesna 177, EasyCopter,Hornet II, T-Rex 450S