Mikro FPV koptérky
Re: Mikro FPV koptérky
To chce zkusit, ja sice mam 450 heli ale na oci litat skoro neumim,moc casu na to nebylo. Koupil sem micro fpv copteru a v pohode litam,nejsem nakej profik ale slo mi to temer hned a prijde mi to o moc jednodussi,treba sem ale zvyklej z ruznych gamepadu konzoli a tak dale. Kazdopadne je dobry to alespon trochu ovladat na oci,protoze jak uz tu zaznelo pokud se s cetsi copterou dostanu do pruseru a sundam bryle tak sem schopej ji treba jeste zachranit.
Vypadá to dobře, i hmotnost. Akorát ten letový čas - okolo 2 minut, nic moc...
Prikupit 750mAh baterie a cas letu bude hned dlhsi. 
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
Cau,doporucite mi nekdo kde koupit do qx95 baterie v brne nebo okoli? Nejlepe smer Svitavi a treba ty turnigy nano tech 750mAh,protoze jak se tak divam tak na HK kdyz vezmu 3 tak sem s postou na 500kc a to si je za 600kc muzu koupit tady a budu je mit hned,dekuju a pokud to tu nekdo napsal tak se nezlobte
Kde je koupit tady to neporadím, ale dám sem znovu odkaz, který jsem už postoval. Tady jsou 4 kusy i s USB nabíječem za necelé 3 kilča včetně poštovného.
Chtel sem hlavne ty turnigy ale ok,nicmene za ty prachy to asi nebude zadna hitparada nebo sou v pohode? Zda se mi to az moc levny tak at to nejsou naky zvejkacky nebo me nezhorijou. Dik za odkaz
Zkoušel jste někdo rozchodit E010S s novým Cleanflightem? verze 2.0.2 mi hlásí, že nemůžu dělat žádné úpravy a musím upgradovat na novější verzi, ale nikde jsem nenašel jak to provedu. V Betaflight se sice ještě připojím, ale nejde mi tam změnit letové mody, které jsem nastavil v Cleanflightu.
Má někdo zkušenost?
Má někdo zkušenost?
Cessna 480 / Timber / Blade 120S / T-rex 500 / Mini 210 / E010S
DX5e + DX6
Phoenix V6.0 / LiftOff
DX5e + DX6
Phoenix V6.0 / LiftOff
Ahoj,nestalo se nekomu ze mu zacala qx95ka rotovat kolem vlastni osy? Me uz asi po 3 a mel sem co delat abych pristal, poradil by mi nekdo na co se zamerit nebo jak postupovat abych nasel zavadu?
Fofan píše:Ahoj,nestalo se nekomu ze mu zacala qx95ka rotovat kolem vlastni osy? Me uz asi po 3 a mel sem co delat abych pristal, poradil by mi nekdo na co se zamerit nebo jak postupovat abych nasel zavadu?
Pokud není chyba v řídící jednotce,tak to dělá nejčastějí špatný motor, začne se přehřívat a ztrácí výkon.
Tak jsem tento týden malému prckovi pořídil ještě menšího brášku. Ten je opravdu tichý a už se s tím dá lítat, aby to nikoho nerušilo fakt kdykoliv. Chtěl jsem to i kvůli tomu malému skladnému ovladači, ale zjistil jsem, že se s tím sice lítat dá, ale řízení bude asi lepší s normální vysílačkou, tak jsem objednal ještě modul do Taranise.
Mimo jiné jsem objevil 5 kusů 200mAh baterek s 2.0 JST-PH konektorem, které jsem kdysi omylem koupil k Nano CPX vrtulníčkovi (konektory jeho baterek vypadaly podobné). Stačilo samičí konektor na té E010C předělat na káblík, upravit držák baterky a vesele se lítá imrvére.
Z Ebay jsem doobjednal různé konektory, abych mohl pak nabíjet přes 4 nabíječ, který mi taky dlouho ležel nepotřebný. Sice dává 0,3A což mi 150mAh baterky bude nabíjet 2C a 200 mAh 1,5C ale to by snad moc vadit nemělo. S pomocí setového USB nabíječe od QX90 bych s pomocí redukcí mohl nabíjet taky ty baterky pro E010C, takže možností hromadného nabíjení mám dost. Mohl bych nabíjet s klasickými nabíječi, ale tam to jde asi jen najednou a ne kdykoliv jak u těch výše uvedených.
[album]6328[/album][album]6329[/album]
Mimo jiné jsem objevil 5 kusů 200mAh baterek s 2.0 JST-PH konektorem, které jsem kdysi omylem koupil k Nano CPX vrtulníčkovi (konektory jeho baterek vypadaly podobné). Stačilo samičí konektor na té E010C předělat na káblík, upravit držák baterky a vesele se lítá imrvére.
Z Ebay jsem doobjednal různé konektory, abych mohl pak nabíjet přes 4 nabíječ, který mi taky dlouho ležel nepotřebný. Sice dává 0,3A což mi 150mAh baterky bude nabíjet 2C a 200 mAh 1,5C ale to by snad moc vadit nemělo. S pomocí setového USB nabíječe od QX90 bych s pomocí redukcí mohl nabíjet taky ty baterky pro E010C, takže možností hromadného nabíjení mám dost. Mohl bych nabíjet s klasickými nabíječi, ale tam to jde asi jen najednou a ne kdykoliv jak u těch výše uvedených.
[album]6328[/album][album]6329[/album]
Ahoj panove, nevim kam to napsat kazdopadne litam s qx95kou tak to zkusim tady. Prisli mi vrtule walkera jak mi bylo doporuceno a je to fakt super, nicmene sem se tesil az si konecne zalitam na detskym hristi na nasi ulici a velky zklamani,obraz se mi ztracel uz po 15m
patral jsem po problemu a zjistil ze u hriste bydli radioamater,ma na strese fakt paradni anteny a tak premyslim jestli by me mohl necim rusit,kdysi jsem se o to zajimal ale uz nevim jestli radioamateri pouzivaji nejake vysilani na 5.8ghz nevi o tom tady nekdo neco?
Jina frekvence video vysilace a prijimace.
je tu prosim niekto kto lieta tinywhoop frsky so starym vstavatelnym vysialacom frsky rady V8 co sa davali napr do T9x? neviem najst info o kompatibilite tohto srareho a noveho moduli. z rotorami som dosta l info ze to musi byt accst d8. ale o v8 toto neviem dohladat.
Sent from my XT1032 and I will remove the signature
Sent from my XT1032 and I will remove the signature
Rekli ti to spravne. Potrebujes modul, schopny vysilat v D8 rezimu. A to V8 neni. Potrebujes DHT, DJT nebo XJT.