Aurora 9+optima 9
Aurora 9+optima 9
Zdravím. Prosím pomůže mi někdo s tímto RC setem? Mám problém, že když jsem aktualizoval nebo spíš jen přehrál softver ve spekta modulu je tam 3.0. No a rozhasilo mi to celý set.. do té doby mi to krásně fungovalo a vrtulník lítal ale po tom co jsem to přehrál to nejsem schopen dat do kupy.. prosím má s tím někdo zkušenost?
Walkera V400D02, WlToys V977, Trex 550 DFC , Alzrc Devil 505 Fast, Spirit, Aurora 9
- blueangel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Aurora 9+optima 9
Aktualizoval ji také Optimu 9 ?? pokud ano tak normálně znova spárovat a samozřejmě všechny modely naprogramovat ve vysílači znova .
Ano aktualizoval jsem i optimu.. ale nejhorsi je ze ted mi to nejde ani sparovat.. na optime mi sviti crvena ledka a jemne problikava modra.. a na auroře sviti cervena ledka..
Walkera V400D02, WlToys V977, Trex 550 DFC , Alzrc Devil 505 Fast, Spirit, Aurora 9
Ahoj, po poriadku. Aktualizovať môžeš: SW Aurory9, FW Spectra2,4 a FW Optima
Ak aktualizuješ hoci aj Auroru, modely sa nevymažú. A už vôbec nie, ak aktualizuješ Modul Sprectra.
Píšeš o ver. 3.0, ale pre Aurora9 som taký SW/FW nenašiel.
Máš Auroru 9 alebo 9X?
Edit: ospravedlňujem sa, našlo mi verziu 3.01, idem to skúsiť. Poplietlo ma to, že pre Optimu je najnovšia verzia 2.02
Edit2: spárovanie bez problémov
Ak aktualizuješ hoci aj Auroru, modely sa nevymažú. A už vôbec nie, ak aktualizuješ Modul Sprectra.
Píšeš o ver. 3.0, ale pre Aurora9 som taký SW/FW nenašiel.
Máš Auroru 9 alebo 9X?
Edit: ospravedlňujem sa, našlo mi verziu 3.01, idem to skúsiť. Poplietlo ma to, že pre Optimu je najnovšia verzia 2.02
Edit2: spárovanie bez problémov
Já to všechno přehrával asi 2 krát a nedokážu to teď dobře spárovat.. Když to zkouším přes ten link párovat při zapínání tak na tom modulu bliká červená led a když zapnu optimu tak svítí červená i modrá ale na ovladači už se nerozbliká modrá jak by měla podle toho co jsem viděl na několika videich a tak..
Stiahni si manuál pre Optima9, tam je postup.
Modul Spectra je aktívny, až keď dáš na Aurore po zapnutí povel na vysielanie. Až potom uvoľním tlačidlo na module.
Ak sú vysielač a prijímač veľmi blízko seba, nerobí to dobre.
Modul Spectra je aktívny, až keď dáš na Aurore po zapnutí povel na vysielanie. Až potom uvoľním tlačidlo na module.
Ak sú vysielač a prijímač veľmi blízko seba, nerobí to dobre.