Letiště Milovice - Mladá - změna režimu

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tengler

#121 Příspěvek od tengler »

lumca píše:Takže již též máme povolenky a nefunkční (zatím) klíče. Jak to tedy vypadá se sekáním trávy. Znovu mohu nabídnout své služby se zahradním traktorem MTD. Chtělo by to nějakou osobní dohodu kde sekat, neníli tam nějaký bordel atd. atd. Jediný problém je s mým časem. Teď jsem mimo čtyři dny a další týden též (čt-ne). Pak už to bude lepší. weekendy jsou ale špatné nadlouho dopředu.

Dík za nabídku, určitě přijde vhod. Ten travnatej pás budeme muset projít právě kvůli tomu bordelu. Tutově to bude chtít rozhrabat krtince a zválcovat - dozvím se snad v příštím týdnu. To by snad už zase měly být funkční zámky a klíče.
Zao

#122 Příspěvek od Zao »

Petr H. píše:Cau lidi,
nechci to zakriknout ale nejaka rosnicka kvakala neco o dobrym pocasi na litani, specialne prej kolem milovic ma bejt velmi super hlavne sobota, nevim co je na tom pravdy, ale kdybyste ze sve modelarum vyhrazene pozice videli u brany litat nejakyho benzina a neco zarive zelenyho osklivyho polystyrenovyho elektrickyho, tak se nebojte o frekvence mame s kamosem spektra 8) kdyby se chtel nekdo s klicema pote i projet a odemknout nam, nebude toho dne na svete vdecnejsiho cloveka nez ja 8)
at tak ci tak, letu zdar a at to s tim pocasim fakt je aspon tak super jako to bylo dneska
p.

Jen pro info, ja byl litat vcera od rana (nastesti povolenku i zatim nefunkcni klic jiz mam) a za zavoru jsem se dostal. Staci vjet na cernou sterkovou cestu pred branou vpravo a po asi 30m po leve strane uvidis vyjete koleje v trave. No a ty koleje vedou na letiste. Neni to sice pro auta s malou svetlou vyskou podvozku, ale s Octavkou jsem tam pohodlne projel a pokracoval jiz po pojizdecce na nase misto. Takze takto to resim ja, nez na zavore bude funkcni zamek na nase klice. Jinak vcera kolem 14:00 kdyz jsem z letiste odjizdel, byla zavora otevrena...
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
tengler

#123 Příspěvek od tengler »

Zdar,

dneska jsem u TOKOZu popoháněl ty zámky. Jsou ve výrobě, zdrželo se to díky svátkům/dlouhému víkendu. Během tohoto týdne by měly přijít.
hates

#124 Příspěvek od hates »

Muzes mi prosim te poslat kontakt kde si zajistit povolenku pro vstup na letiste popripade i ty klice od zavory ????
tengler

#125 Příspěvek od tengler »

Kontakt je hned někde na začátku vlákna, ale:

STŘEDOČESKÁ ROZVOJOVÁ-MLADÁ, a.s.
Mgr. Tomáš Macenauer
Tel.: +420 257280213
GSM: +420 724115353
http://www.strmlada.cz
macenauer@kr-s.cz

Je potřeba p. Macenauerovi poslat maila se jménem a adresou + SPZ auta a za 200,- Kč na rok dostaneš povolení k vjezdu a klíč. Ještě bych doplnil, že je zvykem chodit lítat na východní konec letiště abychom se nesestřelovali navzájem.
hates

#126 Příspěvek od hates »

o miste kde se lita vim. lital jsem tam i cely minuly rok. diky za kontakty. poslu maila a uvidime jak dlouho bude trvat zaslani povolenky
tengler

#127 Příspěvek od tengler »

hates píše:.. a uvidime jak dlouho bude trvat zaslani povolenky

Ja doufam, ze to uz je ted rutinni zalezitost. :-)
tengler

#128 Příspěvek od tengler »

Zdar,

tak dneska dorazily náhradní zámky. Od zítřejšího rána (23.5.) by měly být vydané klíče opět funkční.
Zao

#129 Příspěvek od Zao »

tengler píše:Zdar,

tak dneska dorazily náhradní zámky. Od zítřejšího rána (23.5.) by měly být vydané klíče opět funkční.

no tak super, v sobotu rano planuji vyjezd...
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
tengler

#130 Příspěvek od tengler »

Zao píše:no tak super, v sobotu rano planuji vyjezd...

No, mne to nevyjde. Chtel jsem dneska, ale nestiham a o vikendu jsem pryc. Mozna v nedeli na LKMH ..
Zao

#131 Příspěvek od Zao »

tengler píše:Zdar,

dnes jsem provedl test zamku s kladnym vysledkem... :)
tengler

#132 Příspěvek od tengler »

Super,

takze Jirka Zitka zafungoval jak slibil.

Doufam. ze se tam ted budeme potakavat v hojnem poctu. Zatim asi na starem miste, nez se poresi valcovani a sekani.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
Harries

co je nového?

#133 Příspěvek od Harries »

Tak už mám taky povolenku a klíč. Už ji někdo na letišti opravdu použil (při kontrole PČR)? Mám ji totiž napsanou na jedno auto, ale často jezdím jiným, neřku-li když budu chtít přijet ještě na motorce (s "asistentem" v autě) :)

Jaké jsou aktuality? Odkud se teď létá? Z trávy nebo pojezdovky? Co sekání a údržba trávy? Už čekám jen na nový karburátor a můžu létat taky.
tengler

Re: co je nového?

#134 Příspěvek od tengler »

Harries píše:Tak už mám taky povolenku a klíč. Už ji někdo na letišti opravdu použil (při kontrole PČR)? Mám ji totiž napsanou na jedno auto, ale často jezdím jiným, neřku-li když budu chtít přijet ještě na motorce (s "asistentem" v autě) :)

Jaké jsou aktuality? Odkud se teď létá? Z trávy nebo pojezdovky? Co sekání a údržba trávy? Už čekám jen na nový karburátor a můžu létat taky.

Ahoj,
predpokladam, ze se leta stale "postaru", alespon se ke mne nedoneslo nic noveho ... Omlouvam se za vypadek v informacich, byl jsem ted totalne vytizenej v praci a soucasne zakladanim vlastni firmy. Na letisti jsem nebyl vic nez mesic a nevim kdy se tam dostanu, doufam ze brzo ..

Nicmene, pokud by se nekdo chtel ujmout dalsi komunikace s p. Macenaurem (treba sekani a valcovani) a Jirkou Zitkou, byl bych rad. Nemuzu zarucit, ze se tomu budu moct v teto sezone dal venovat. Akorat mam uz pripraveny kolickovy cedule a patrne budu moct nabidnout sluzby dvou zahradnich trakturku.
V provozu - Future II, Travel Air 8ccm, Easy Glider Elektro, Toro 900 III.
RIP - Tucano 15ccm
Odlozeno/zruseno/prodano - Bellanca (cinan), Toro 900 I., Excel 2000 7,5 I., Excel 2000 7,5 II., Tornado XX
Petr H.
Kontaktovat uživatele:

#135 Příspěvek od Petr H. »

Zdar panove, nejakej cas sem byl pracovne v haji, jak to ted vypada v milovicich ? fungujou zamky a klice a jeste nikdo z uredniku nevymyslel nejakou dalsi uzasnou prekazku ? 8) chystam se asi ted v patek zajet to tam okouknout, sice jeste nemam klic ale nejak si asi poradim a kdyz uz tam budu tak si naky ero hodim, predpokladam ze v patek rano tam asi nebude zadnej extra provoz, no kazdopadne jdu resit vlastni klice at nepridelavam pripadne nejaky problemy kdyz to s tim urednim šimlem byla takova onanyje.... sakra me tak stve to zruseni Semickyho letiste ....

budete nekdo v milovicich v sobotu ?

petr
AKRO 170 predelan na elektro
EXTRA 1,8m ASP 30ccm
Discus CZ
Ocelot
JART 2m (svahak,vlastni stavba,nedokoncen)
Mini titan
GRAUPNER MC-24 + SPEKTRUM MODUL
chystam Ju87 stuka cca 3m a ultimate 2m
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“