Přátelé já nemám problém s kapacitou zdroje founu. Ten by vydržel mnoho letů. Ale ovladač jej stále tlačí do 100% a tím se zbytečně vyčerpává. Baterii to také asi nedělá dobře a nevím jestli je uživatelsky vyměnitelná. Vaše řešení by sice trochu pomohlo, ale věc nevyřešilo. Půjdu asi cestou přestřižení toho plusového drátku. Je na kraji, co se může stát. Jenom že půjdu pro nový...
Nicméně odpovídám na podnět z přijaté SZ. Rád se podělím o mé chabé zkušenosti, jenom jsem nechtěl psát o něčem co zde třeba již bylo řešeno. Je jasné že za pár dní nemůžu mít v hlavě celé fórum.
- DJI GO4 a Litchi v jednom founu.
Já to vyřešil tak, že jsem v
Aplikacích najel na oba programy a v položce
Nastavit jako výchozí kliknul na
Vymazat výchozí nastavení. Před každým spouštěním aplikace kliknu na LD tlačítko founu a dám
Zavřít vše. Někdy je třeba vymazání výchozího nastavení zopakovat. Funguje mě to celkem bez problémů.
- Nastavení videa.
Je krátce na to si myslet že to je dokonalé, zatím mě to připadá slušné, byť na iLook+ z Walkery kamera Mavica zdaleka nemá.
Samotné video mám nastaveno dle souhrnu informací z různých tutoriálů a první pokusy naznačují že by to mohlo jít. Takže: 4K 3840x21360 25fps / MP4 / PAL / AWB / Custom +1 +0 -1 / D-Log.
Jako podporu bych viděl nastavení 16G Video Cache, Exponenciály všechny na 0.10, Sensitivity na 80,80,50 a hlavně Sensitivity - Yaw Endpoint na 50%. (
opraveno)
EDIT: Ještě v Advancet Seting - Gimbal Pitch Speed 10 a Gimbal Pitch Smoothness 20.
Nejsem modelář, nerozumím všem výrazům, jdu cestou sledování natočeného od chytřejších a formou pokus/omyl. Ne vše jsem musel správně pochopit. Pokud si někdo myslí že to dělám blbě, rád se přesvědčím a přiučím.