DJI Mavic

Fórum pro všechny DJI Phantomy.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mouchanek

Re: DJI Mavic

#1006 Příspěvek od mouchanek »

já jsem brejle prokaučoval a už zase nikde nejsou :(
Zoolx

#1007 Příspěvek od Zoolx »

mouchanek píše:já jsem brejle prokaučoval a už zase nikde nejsou :(

Zkus www.telink.eu, tam je mají skladem na prodejně :-)

Z.
Phantom 4P+ / Mavic Pro + DJI Googles + MarcoPolo Locator
mouchanek

#1008 Příspěvek od mouchanek »

Tak to dneska dostali nejakou varku :)
Se těšímmmm
Naposledy upravil(a) mouchanek dne pát 14.07.2017 18:27, celkem upraveno 1 x.
mouchanek

#1009 Příspěvek od mouchanek »

Tak uz je mam, jen jeden 5min let, neprisel jsem na to jak zmenit rezim, aby se to koukalo kam natacim hlavu :D
Ale zitra na to prijdu.
Jinak prvni dve minuty jsem z toho nejak odvařenej nebyl, ale pak jsem si vsiml jak je tam videt vic detailů atd a da se s tim dost dobre manevrovat :-) uz se tesim na nejaky delai litaní
Zoolx

#1010 Příspěvek od Zoolx »

To si piš, že spokojený budeš... :-) Dnes jsem zkoušel vše možné a v režimu letadlo jsem málem vrátil vše, co jsem měl k obědu :-)

Co si někdy konečně zalítat společně?

Z.

P.S. Jo a gratuluji :)
mouchanek

#1011 Příspěvek od mouchanek »

Jsem lítal, poukázal pár Mavicářům brýle a shodli jsme se na tom, že jsou velké. Na lítání super, ale na něco jiného moc velké a těžké takže je prodám kdyby měl někdo zájem za 13999,-

můžeme někdy :) napiš mi SZ jak tu někde okolo HK budeš

PS: díky :)
Zoolx

#1012 Příspěvek od Zoolx »

:-D Viděl jsem i větší kýble, navíc tyto jsou alespoň výklopné, perfektní je i to ovládání dotykem a gesty. Já jsem tedy spokojen velmi. Budu je používat i na P4P, přestože tam nepůjde o ovládání přes head tracking ani ovládání gimbalu, ale ten obraz je fenomenální. Určitě lepší než u předchozích Dominátorů (samozřejmě tyto jsou zase do kapsy :-) ).

Lítání FPV je přece jen lepší, než koukání na displej. Pro mne rozhodně. Malá ukázka z dnešního rána :-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xqigyby0S1I[/youtube]

Z.

P.S. V srpnu konečně pojedu na východ směrem k Pardubicím, určitě se domluvíme.
mouchanek

#1013 Příspěvek od mouchanek »

Teď jsem je půjčil bratroj, taky říkal že první pocit nic moc, ale jak je měl 5min na hlavě tak zjistil, že detaily tam jsou vidět luxusně :)
Zoolx

#1014 Příspěvek od Zoolx »

No, to bych řekl... Pro přesné natáčení ideální, zážitek nesrovnatelný s řízením přes displej. Spotter fajn. Co mi nedělá dobře, když je nasadím přítelkyni se zapnutým gimbal tracking a sám pilotuji... to je oběma natošup blbě, protože mozek očekává jiný pohyb, než skrze obrazový vjem dostává :-)

Jinak pozor! Nutné přepnout po volbě zobrazovacího režimu na modelu na to, co chceš, jinak letíš v režimu zobrazení brýlí. Jinými slovy, pokud dáš brýle na HD, přepne se nahrávací režim na 1080/30, při smooth režimu i na méně... Pokud chci točit na 4K (proč to také točit v nižším,že?), tak nutnost po volbě na brýlích znovu přepnout Mavic. Pak by to mělo být vše ok...

Z.

P.S. Opravdu je chceš stále prodat? :-D
mouchanek

#1015 Příspěvek od mouchanek »

Jj, jsou opravdu velký, hlavne na tahaní v batohu. Doma sice lítám často, ale ne tak abych je využil. Pěkně v horách by to bylo super, ale vymenil jsem Phantoma za Mavica presne kvuli velikosti :-)
Zoolx

#1016 Příspěvek od Zoolx »

Jasný, to chápu. U mne význam mají, by't je také nebudu nosit všude, kde pojedu s Mavicem. Prima je, že je připojím i na P4P, byť některé funkce nepůjdou. Ale to nevadí. U P4P s A.O. na 5 stran potřebuji mít přesný přehled o tom, co natáčím, k tomu nepotřebuji ovládat gimbal či stroj pohybem. To by spíše uškodilo záběru :)

Z.
Letajici cestmir

#1017 Příspěvek od Letajici cestmir »

Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
Letajici cestmir

#1018 Příspěvek od Letajici cestmir »

Jde nabíjet baterie jen do skladovací kapacity bez toho abych u toho seděl a čekal na 3 tečky? Umí to ten adaptér pro nabíjení 4 baterií naráz?
Mavic pro, Funtic 2, Venus 3d pro, Funcub 1400, Flite test mini Arrow, Eachine Fury Wing, ASW 28.
ananas

#1019 Příspěvek od ananas »

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZPGS6p65T28[/youtube] když máš usb hub advanced a nabiječku 100W z Phantoma4 tak nabíjí více současně. Jinak nevím o tom že by uměla nabíjet do skladovací kapacity takže spíš ne.
paseto

#1020 Příspěvek od paseto »

Ahoj, tak od pondělka mám mavica. Zatím nemám moc nalítáno a spíš zkouším jednotlivé módy a učím se. Ale už se mi 3x ztratil obraz. Jednou hned po vzlétnutí a 2x po chvilce letu. A když koukám do aplikace DJI GO tak je vidět že se přeruší i záznam letu. FW mam nejnovější.

Ještě jedna věc. Když dám mod sledování terénu tak sem myslel že když poletím třeba 2m nad zemí do kopce tak že se bude držet stále 2m a on místo toho zabrzdí.

A ještě jedna věc. Používáte někdo nějaké filtry na foťák? Jaký jsou kdyžtak užitečný a od jaký značky je koupit?
Přílohy
IMG_5067.PNG
Odpovědět

Zpět na „Coptery - DJI Phantom“