DJI Phantom 4
Re: DJI Phantom 4
Ja mam 32gb Patriot kartu no tu vobec neviem v P4pro pouzit nedokaze ju ani zformatovat ani pouzivat cize na nu cokolvek ukladat no ine zariadenia s nou nemaju problem. Pripoj vysielac k Go appke a hore vpravo v appke podrz tie tri ciarky a zobrazy sa moznost prehratia fw tam sa mrkni ci ti ponukne aj pripadny downgrade.
DJI Phantom 4pro, DJI Spark, DJI Mavic pro
32GB Patriot (pokud jsem našel tu co máš má zápis jen 10MB/s)
a specifikace P4Pro vyžaduje:
Write speed ≥15MB/s, Class 10 or UHS-1 rating required
Downgrade vysílače: pustit DJI Go a stisknout na 5 sec ty 3 čárky vpravo nahoře
-
jakub-maly
Fafa999 píše:32GB Patriot (pokud jsem našel tu co máš má zápis jen 10MB/s)
Mám presne tuto
https://www.alza.cz/samsung-micro-sdxc- ... lternativy
píšou zápis 20mb/s
tak nvm
Dlhsie som nelietal. Teraz som spravil upgrade na najnovsi firmware a nejde mi obraz v mobile. Vysielac preblikava na cerveno zeleno a obraz ziaden, pripadne sem tam na sekundicku sa objavi nejaky fragment obrazu z kamery. Vysielac je s dronom sparovany (kamera reaguje na povely otacania). Poradi niekto ?
Skus este raz sparovat pripadne vysielac ma tiez aktualny fw?
U mě to samé spravila aktualizace FW u vysílačky.
Odesláno z mého F3111 a podpis odstraním
Odesláno z mého F3111 a podpis odstraním
Phantom4/FW 02.00.0106/App 4.1.5 build 2025485/RC 1.9.2/Huawei media pad M2 wifi 32/3GB / Xperia XA
Hledám, hledám, nenacházím...
Jedná se o výškový limit, určitě to tu někde je...
Ač jsem ještě nedávno bez problémů točil z "větší" výšky - tím myslím nad 30m, konkrétně něco přes 100m, dnes mě to přes 30 m nepustilo, i když jsem se stavěl na uši
Phantom 4, beginner vypnut, manuálně nastavena výška větší než těch základních 30 m a nic - gumový strop ve výšce 30m.
Nad 122 m varování kvůli limitu FAA, "i agree" nepomohlo.
I při nastavení menší výšky než těch 122 m opět neúspěch.
Podotýkám, že vždy došlo ke změně údajů v okénku, tedy vizuálně OK, ale po nastoupáni opět limit.
A nepomohl ani reset (ne tovární,).
Co dělám špatně?
Jedná se o výškový limit, určitě to tu někde je...
Ač jsem ještě nedávno bez problémů točil z "větší" výšky - tím myslím nad 30m, konkrétně něco přes 100m, dnes mě to přes 30 m nepustilo, i když jsem se stavěl na uši
Phantom 4, beginner vypnut, manuálně nastavena výška větší než těch základních 30 m a nic - gumový strop ve výšce 30m.
Nad 122 m varování kvůli limitu FAA, "i agree" nepomohlo.
I při nastavení menší výšky než těch 122 m opět neúspěch.
Podotýkám, že vždy došlo ke změně údajů v okénku, tedy vizuálně OK, ale po nastoupáni opět limit.
A nepomohl ani reset (ne tovární,).
Co dělám špatně?
Mimochodem, v neděli jsem vše aktualizoval.
Může v tom být zakopaný pes?
Reinstalace DJI Go nepomohla? Podobný problém jsem měl u Mavica a reinstalace pomohla.
Zkusím.
Chtěl jsem alespoň na mobilu otevřít aplikaci DJI GO 4 a neměl jsem u sebe heslo (v tabletu nemám SIMku, takže ten až doma přes Wi-Fi).
Ale nedostal jsem se bez hesla nikam a nešlo to ani zavřít...
Kdyby to alespoň neukazovalo, že je nastavena požadovaná výška, zatímco mě to nepustí přes 30 m...
Chtěl jsem alespoň na mobilu otevřít aplikaci DJI GO 4 a neměl jsem u sebe heslo (v tabletu nemám SIMku, takže ten až doma přes Wi-Fi).
Ale nedostal jsem se bez hesla nikam a nešlo to ani zavřít...
Kdyby to alespoň neukazovalo, že je nastavena požadovaná výška, zatímco mě to nepustí přes 30 m...
Myslím ze v aktualizace určitě bude ten zakopany pes. Je to ten případ kdy si to mysli, ze není správně a dle regionu zaktualizovano takže pak to omezí výšku a myslím ze i vzdálenost. Chtělo by to znovu z aktualizovat při připojení na net, aby si to mohlo ověřit region.
Mimochodem co se zase přihodilo mne normálně mám nastavení max výšku 300m i když tam téměř vůbec nelétam, je to povolena max výška v ČR, ale tuhle jsem letěl a natáčel západ a stoupal a najednou koukám 325m, zkontroloval jsem nastavení a bylo tam 500m, ale nechápu proč mne tam nad 300m pustil, dřív tomu tak nebyvalo, bez ohledu na nastaveny max se zastavil ve 300m.
Mimochodem co se zase přihodilo mne normálně mám nastavení max výšku 300m i když tam téměř vůbec nelétam, je to povolena max výška v ČR, ale tuhle jsem letěl a natáčel západ a stoupal a najednou koukám 325m, zkontroloval jsem nastavení a bylo tam 500m, ale nechápu proč mne tam nad 300m pustil, dřív tomu tak nebyvalo, bez ohledu na nastaveny max se zastavil ve 300m.
Steve píše:Mimochodem, v neděli jsem vše aktualizoval.
Problem s obrazom z kamery vyrieseny. Pomohla aktualizacia FW na vysielacke. Diky chalani.
Ak je dostupny new fw aj pre Tx odporuca sa spravit ako prvy, no posledne som aktualizoval TX nasledne P4pro o pei lietani ma hlaska zacala upozornovat na neaku nezhodu verzii ci co a pozadovala update, co ma prekvapilo no potom uz bolo vsetko ok.
Zdravím, mám problém, když spustím DJI go, najde mi místo Phantoma 4,Phantoma 4 advence, a nic nefunguje.... Poradí mi někdo co s tím?
Si to zmen na prvej obrazovke v mieste napisu dji spark mas vyber kopter