Fling RC házedlo

Název je dostatečně samovysvětlující...
Odpovědět
Zpráva
Autor
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Fling RC házedlo

#196 Příspěvek od LV »

caven píše:Zdravím, mohu se zeptat zda jste někdo nemusel upravovat výškovku? Jde mi o to, že jak výrobce přilepil výškovku k ploše tak jí asi nalepil moc blízko a a výchylka na klesání je o hodně menší než na stoupání. Jd emi o to zda to mám zkusit odříznout a přilepit s větší mezerou?

Děkuji

Vzhľadom na to, že to nie je akrobat tak výchylku nadol potrebuješ prakticky iba v rozsahu trimovania. U vetroňov takéhoto typu býva výchylka nadol obvykle 3-4mm.
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#197 Příspěvek od pepinozbrna »

Takže závěr mého Flinga
... nakonec jsem ocasní trubku zalepil přetáhl druhou zvenčí a omotal rowingem s pryskyřicí.
Trošku příbytek na váze ale funguje to i pevnost jakž takž zachována.

Z důvodu že na Flinga prostě ND neexistují jsem mu zakoupil brášku
od Top Modelu NAVAHO
na něj náhradní díly komplet výroba u nás a třeba zrovna ocasní trubka za 80,.Kč :roll:
To číňan zatím neumí :lol: :lol:

[album]5383[/album]
Nahoru to půjde ... dolů musí.
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#198 Příspěvek od pepinozbrna »

Tak konečně po více než 3 měsících došlo na nový zálet reinkarnovaného Flinga po zlomení ocasní trubky.
Klučina je teď trošku těžší na prdelku ale pevnostně lítá jako za mlada :D
Po třetím letu praskla guma z katapultu byla totálně zkřehlá po krátké odstávce.
Měl jsem tam tu trubičkovou.
????????? Nevíte jakou gumou nahradit která vydrží více ???????

Děkuji za radu :)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HKrPfwraVnE[/youtube]
Jarda F.

#199 Příspěvek od Jarda F. »

Zdravím,...připojím se k poslednímu dotazu...

Po minulé sezoně kdy jsem gumu ještě jakž takž zprovoznil postupným navazováním, letos již není co...nedávno jsem ji vylovil a gumu už ani nepřipomíná :?

Měl by někdo tip kde sehnat náhradní, případně nemá někdo nevyužitý gumicuk? Díky za případné tipy :wink:
tratonah

#200 Příspěvek od tratonah »

Jarda F. píše:Zdravím,...připojím se k poslednímu dotazu...

Po minulé sezoně kdy jsem gumu ještě jakž takž zprovoznil postupným navazováním, letos již není co...nedávno jsem ji vylovil a gumu už ani nepřipomíná :?

Měl by někdo tip kde sehnat náhradní, případně nemá někdo nevyužitý gumicuk? Díky za případné tipy :wink:

http://www.vemat.cz/cz/vyrobky
janva9

#201 Příspěvek od janva9 »

Jarda F. píše:Zdravím,...připojím se k poslednímu dotazu...

Jakou gumu bys potřeboval? Mám tady zbytky 4mm x 20m, 5mm x 30m a 7mm x 30m, praporky, padáčky. Včera jsem měl v ruce jeden kompletní gumicuk MAXI.
Ground Penetration Tester
kip

#202 Příspěvek od kip »

Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda existuje i varianta k tomuto poletovadlu. Napadlo mě něco z EPP apod. Důvod je jednak cenový, jednak plánuji předat házedlo synovi a fling by to jistě nepřežil.
Do oka mi padl MPX Fox předělaný na RC:
http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=76088

Nejsem si ale jist, že má smysl do něj investovat.
D9ky za radu.
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

#203 Příspěvek od pepinozbrna »

kip píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda existuje i varianta k tomuto poletovadlu. Napadlo mě něco z EPP apod. Důvod je jednak cenový, jednak plánuji předat házedlo synovi a fling by to jistě nepřežil.
Do oka mi padl MPX Fox předělaný na RC:
http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=76088

Nejsem si ale jist, že má smysl do něj investovat.
D9ky za radu.

Nevím jestli existuje něco parametrově srovnatelné jako Fling z EPP možná ano ale určitě to nebude ten Fox co jsi našel. Ten je spíše na to dětské házení do začátků.
tomashr

#204 Příspěvek od tomashr »

kip píše:Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda existuje i varianta k tomuto poletovadlu. Napadlo mě něco z EPP apod. Důvod je jednak cenový, jednak plánuji předat házedlo synovi a fling by to jistě nepřežil..

Abys syna nepodceňoval... Model typu Flingu vydrží různých šťouchanců až dost a naopak děti zvládají základy pilotáže často snáze než my starší.
Jinak ta poznámka "cenovém důvodu" je dost nesmysl, Fling je dost levný a lepší varianty z EPP jsou někdy i dražší.
Když se budeme držet toho druhého argumentu o odolnosti, tak lze uvažovat třeba Look od Reicharda http://www.reichard.cz/modely/epp-modely/look-vetron/ nebo jako eletro je ověřený ElektroTrenér stejného původu - http://www.reichard.cz/modely/epp-model ... rener-pro/ .

Poznámka na okraj - kdyby šlo primárně o cenu, tak mohu nabídnout prakticky nepoužitý Canary od Hobbykingu, to je fakticky to samé jako Fling, jen s jiným názvem. Můj kus je navíc dost vylepšený - křidlo na šroub a pár dalších drobných tuningů... Někde se mi to válí a asi nikdy nepoužiju, tak bych přenechal za slušnou cenu, kdyžtak SZ.
Odpovědět

Zpět na „Větroně“