huey

Vše co je maketou, polomaketou ale i nějakou 1/4maketou skutečného stroje.
Pravidla fóra
O dalších nadšencích se dozvíte na Interaktivní mapě heli maketářů.
Zpráva
Autor
maxmilian

Re: huey

#16 Příspěvek od maxmilian »

Jo takhle omlouvam se ja to spatne precetl vrtulnik bude mit plno hodnotne ovladani a mechaniku by chtel podobnou jakou ma jeho starsi kupovani model zde odkaz na model dekuji.
http://www.rc-rcmodely.cz/rcmodely/esho ... C-E-2-4Ghz
maxmilian

#17 Příspěvek od maxmilian »

Sakra ja sem debil spatny odkaz poslu spravni.
maxmilian

#18 Příspěvek od maxmilian »

Tady to je ta mechanika

(mechanikou X-TREME s fenestronem a čtyřlistým levotočivým rotorem, motorovou sadu s NOVA ROSSI 11,5 ccm, sadu rotorových listů.)
JosefSvejk

#19 Příspěvek od JosefSvejk »

maxmilian píše:Tady to je ta mechanika

(mechanikou X-TREME s fenestronem a čtyřlistým levotočivým rotorem, motorovou sadu s NOVA ROSSI 11,5 ccm, sadu rotorových listů.)

Aha :o . Tak tady končím, na to už nemám. Přeji hodně úspěchů při stavbě i létání :wink: .
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
švíco

#20 Příspěvek od švíco »

Teda chlape, ta nezkušenost z tvých dotazů vyloženě tluče do očí. Doporučuji se nejdříve zorientovat v problematice. Navíc začínat s vrtulníkem v maketovém provedení není nejlepší nápad. Neber to zle, ale je to tak... Švìco
Radekkk

#21 Příspěvek od Radekkk »

připojuji se k tomu co již napsal švíco.
Tohle není zrovna nejlepší cesta pro začátky.
Navíc píšeš, že kamarád nakonec chce něco menšího a pak tu popisuješ mechaniku která mi zrovna malá nepřipadá.
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ
maxmilian

#22 Příspěvek od maxmilian »

Prej se mu liby a chce si ji koupit ja jen shanim veci ma rc auto na benzin letadla a vrtulniky jsem nikdy nedelal on si neco vybera ja obednam a pak si to da dohromady az prijede z dovolene.
mirekp
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od mirekp »

maxmilian píše:Tady to je ta mechanika

To je text nakopírovaný z této stránky: http://www.rcheli.wz.cz/ec135.php - první odstavec.
Kreyson

#24 Příspěvek od Kreyson »

mirekp píše:
To je text nakopírovaný z této stránky: http://www.rcheli.wz.cz/ec135.php - první odstavec.

Ano, hned jak jsem to zjistil, tak jsem to vzdal. Tudy cesta fakt nevede.
Radekkk

#25 Příspěvek od Radekkk »

velice zajimavé téma,
teď už nevím nejenom co se řeší, ale už ani kdo to vlastně řeší.
Opravdu těžké rady....
Mini Titan, Velocity 90, Azimut Atlantic Challenger, Mangusta 65 Open, Futaba T 14 MZ
pavel123

#26 Příspěvek od pavel123 »

Pripada mi, ze Kreyson je ten, co je na dovolene a chce poridit maketu, mam pravdu?
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
Kreyson

#27 Příspěvek od Kreyson »

Ale prdlajs. Chtěl jsem se původně taky přidat do diskuze, ale když jsem to pročetl a viděl, jak se Švejk marně snaží, vzdal jsem to.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od pkotatko »

Velmi mi to pripomina komunikaci nasi nakupci ve firme. Ta take vubec netusi co se po ni chce, ale neco koupi.
A podle pisemne komunikace radeji tise predpokladam ze pan je cizinec.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
pavel123

#29 Příspěvek od pavel123 »

Kreyson píše:Ale prdlajs. Chtěl jsem se původně taky přidat do diskuze, ale když jsem to pročetl a viděl, jak se Švejk marně snaží, vzdal jsem to.

Tak to se omlouvám :)
Benzín.heli vl. konstrukce, mot. G290RC, Spirit; heli 120 vl.konstr.; hk250(MD500); Sniper, Spirit
Michael Gulyj

#30 Příspěvek od Michael Gulyj »

pkotatko píše:Velmi mi to pripomina komunikaci nasi nakupci ve firme. Ta take vubec netusi co se po ni chce, ale neco koupi.
A podle pisemne komunikace radeji tise predpokladam ze pan je cizinec.

Já zas jen doufám, že tvoje nákupčí není vášnivá modelářka a účastnice našeho fóra :lol: . Jinak jsem se také chtěl původně zapojit. Je třeba brát to pozitivně: prošli jsme si v předloze od amerického Bella po evropský Eurocopter, mechaniku od šestistovky po čtyřistapadesátku a pak zase o kousek výš- navíc ve spalováku. Původně jsem myslel, že je to legrace, aby se naše fórum trochu prokrvilo :mrgreen:, teď se ale obávám, že tomu tak není.
Westland Wessex
Bell 47G Sioux
Futaba T-10CG
Odpovědět

Zpět na „Heli - makety“