RC zaciatocnik
RC zaciatocnik
Cawte. Chcel by som si kupit svoj prvy RC vobec. Mam na to nasetrene
cca. 4000sk to jest okolo 3233 czk. Ale chcel by som model do 3000 skk (2425czk). Vhodne by bol rovno SET. Uz som si pozeral Wild Hawk ale ten je drahy, potom som si pozeral X-plane ten je v poho ale ma podla info 9 min je doba letu na jedno nabitie a 95 metrov dosah ale neviem ci je to pravda. A este som si pozrel Firebird Scout a Firebird, Firebird Phantom ktore maju ze vraj naku chytrost ktora zabrani "lamskym" chybam zaciatocnikov.
A este sa spytam ako dlho vydrzia WH a tiw firebirdy. A este ci tieto styry modely musia mat stale zapnute motory alebo staci len vyltet vyssie a potom
iba tak plachtit na vetre ak naky bude.
cca. 4000sk to jest okolo 3233 czk. Ale chcel by som model do 3000 skk (2425czk). Vhodne by bol rovno SET. Uz som si pozeral Wild Hawk ale ten je drahy, potom som si pozeral X-plane ten je v poho ale ma podla info 9 min je doba letu na jedno nabitie a 95 metrov dosah ale neviem ci je to pravda. A este som si pozrel Firebird Scout a Firebird, Firebird Phantom ktore maju ze vraj naku chytrost ktora zabrani "lamskym" chybam zaciatocnikov.
A este sa spytam ako dlho vydrzia WH a tiw firebirdy. A este ci tieto styry modely musia mat stale zapnute motory alebo staci len vyltet vyssie a potom
iba tak plachtit na vetre ak naky bude.
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Z tých, čo si spomenul, je ako jediný použiteľný model Wild Hawk. Je tu o ňom dosť obsiahla diskusia, prečítaj a budeš múdrejší. Tie ostatné nie sú modely, ale hračky, to sa vobec nevyplatí.
A WH je motorový cvičný vetroň, čiže je možné s ním nastúpať do výšky a potom plachtiť. a ak sú dobré termické podmienkhy, tak aj 10-20 minut bez motoru nie je problém. Mám vyskúšané s Easystarom, čo je skoro to isté.
A WH je motorový cvičný vetroň, čiže je možné s ním nastúpať do výšky a potom plachtiť. a ak sú dobré termické podmienkhy, tak aj 10-20 minut bez motoru nie je problém. Mám vyskúšané s Easystarom, čo je skoro to isté.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
_George_
- Kontaktovat uživatele:
No ak myslíš rc elektroniku tak tá sa skladá s viacerých častí
Ak chceš kúpiť WH bez vysielača a prijímača a rc súpravu osobitne, je to dobrý nápad, pretože RC súpravy na trhu (a aj v bazári) v súčastnosti sú kvalitnejšie ako tie zo setu, ale lacnejšie ťa to určite nevyjde.
Ak chceš kúpiť WH bez vysielača a prijímača a rc súpravu osobitne, je to dobrý nápad, pretože RC súpravy na trhu (a aj v bazári) v súčastnosti sú kvalitnejšie ako tie zo setu, ale lacnejšie ťa to určite nevyjde.
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122
_George_ píše:No ak myslíš rc elektroniku tak tá sa skladá s viacerých častí![]()
No ale najlacnejsiu som nasiel za 2300 skk preto hladam naku z bazaru.
A 2300 a 2800 za Wild Hawk bez RC. Ako som povedal chcel by som 3000-3500 skk
Neviem ci mi to za to stoji dat 4000. A aspon ked si kupim za 4000 tak uz s tou RC supravou mozem lietat aj s inymi modelmy??
Ale ja tak 4000 su 4000 a nevim ci ma to bude bavit stale. Este som mal pred tym taky terenak a to ma bavilo ale toto je nieco ine tak dufam.
Ale ci to pri prvom lete neroztrepem bo som este nevidel RC lietadlo nie to este riadit
Ale ja tak 4000 su 4000 a nevim ci ma to bude bavit stale. Este som mal pred tym taky terenak a to ma bavilo ale toto je nieco ine tak dufam.
Ale ci to pri prvom lete neroztrepem bo som este nevidel RC lietadlo nie to este riadit
-
_George_
- Kontaktovat uživatele:
4000sk je práve ešte rozumná cena, keď začínaš s RC, keď nevieš či ťa to bude baviť. Ak by si chcel tomu od začiatku venovať ako profík, potrebuješ cca. 15- 20tis.
Samozrejme s tou rc súpravou môžeš lietať aj s inými modelmi lietadiel.
Samozrejme s tou rc súpravou môžeš lietať aj s inými modelmi lietadiel.
Naposledy upravil(a) _George_ dne úte 27.05.2008 21:35, celkem upraveno 1 x.
Peppy píše:Neviem ci mi to za to stoji dat 4000. A aspon ked si kupim za 4000 tak uz s tou RC supravou mozem lietat aj s inymi modelmy??
Tak se koukni po okolí po nějakém modeláři, co by Ti píchnul s lítáním. A nepomlácený model se dá prodat i dál.