pomalu se chystám objednat Django a měl bych pár dotazů na vás zkušenější.
Budu ho mít primárně na rekreační polétání, ale úplně nevylučuji, že bych si nezašel i zasoutěžit.
Řeším konfiguraci, samozřejmě i s ohledem na výslednou cenu. Nechci na tom šetřit každou korunu, na druhou stranu bych moc nechtěl, aby se to vyšplhalo někam ke dvaceti tisícům . . .
1. Určitě vezmu klasickou verzi (ne uhlíkový D-box), kvůli možnosti přidat balast. Přemýšlím co s barvou. Bílou nebo modrou? Jak je to s viditelností, není ta modrá tak trošku kamuflážní vůči obloze? Co barevné polepy (třeba červené), zlepšují viditelnost na větší vzdálenost nebo člověk už stejně vnímá jenom obrysy a barva nehraje roli?
2. Pohon: Dualsky Xmotor XM2826EA-12, baterka LiPol 3S, vrtule 8x4, regl Dualsky Xcontroller XC22-L (22A). BEC bude externí. Bude to stačit?
3. A teď dotaz nejzásadnější - serva. Prozatím se přikláním k Dymond D60 na klapky a Dymond D47 na křidélka, VOP a SOP. Chvíli jsem si pohrával s myšlenkou osadit to něčím z HK, třeba Coronami. Cenu by to dost srazilo dolů, ale upřímně řečeno nemám k tomu moc důvěru. Navíc v případě serv v křídle není případná výměna úplně jednoduchá, takže čínu raději ne. Jsou ty Dymondy OK nebo mi doporučíte něco jiného v cenové relaci okolo 600Kč za kus. Dávat tam 6 serv za tisíc plus každé se mi moc nechce.
Díky