Minimagairkid píše:ted jsem trochu mimo...jako kdo by me mel tleskat?
holčičí modelařina
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
woro píše:Minimagairkid píše:ted jsem trochu mimo...jako kdo by me mel tleskat?ale lhotas je taky trochu mimo - na to aby tlesknul by ho bylo potřeba pořádně rozjet a přitáhnout naplno, křídlo by se nejdřív ohnulo do efektního oblouku a pak až by možná prasklo. Ale u RCEJ vlastní konstrukce co teď stavím (jo, musím to cpát všude) se toho docela bojím - na dvoumetrovku s ani ne 9% profilem jsou smrkové pásnice 2*5mm se stojinou z trojky balzy možná málo. Nebudu kravit a ono to nějak půjde... a až mě přestane bavit tak si dám taky looping
Ahoj. Zjistil jsem, ze kridlo na Minimagu je asi dost pevny, pac nekolikrat vydrzelo stremhlavej let na plnej plyn dolu (tak ze 100 metrovy vysky tak na 15 metru) a pak prudky pritazeni vyskovy. Nepraskne ani kridlo, ale se neutrhne ten sroub, kterej kridlo drzi
Rek bych, ze MM ma maly rozpeti na to, aby se kridlo nejak viditelne prohybalo.
-
woro
- Kontaktovat uživatele:
Jen pár poznámek: 1. Možná pro jistotu trochu vyztuž místo uchycení křídla šroubem00Ja píše:Ahoj. Zjistil jsem, ze kridlo na Minimagu je asi dost pevny, pac nekolikrat vydrzelo stremhlavej let na plnej plyn dolu (tak ze 100 metrovy vysky tak na 15 metru) a pak prudky pritazeni vyskovy. Nepraskne ani kridlo, ale se neutrhne ten sroub, kterej kridlo drziA to tam mam silnejsi motor a vetsi vrtuli.
Rek bych, ze MM ma maly rozpeti na to, aby se kridlo nejak viditelne prohybalo.
2. Výchylka výškovky u větroně by měla umožňovat přetažení modelu při cestovní rychlosti a na minimálce i ve vodorovné zatáčce, u Minimaga by to chtělo jen nepatrně menší, tím získáš možnost využívat maximálního vztlaku křídla v libovolné situaci. Pak už by se ti mohlo povést ho trochu prohnout
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
- airkid
- Kontaktovat uživatele:
mam novy prirustek.. jenom chci rict, ze (ne)potvrzuji, ze mam rada ruzovou a ze jsem holka
je to kopie naseho skyvana- www.pink.at
Depron Puddle Twin na vodu

Depron Puddle Twin na vodu

Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
Goblin 630,Vibe 90SG,X50 Titan,Raptor 50(30),Fusion 50,Velocity 50,T-Rex 500N,250
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Hahah. Skvela kamuflaz
) Jinak nedas ho na galerii modelu? http://galeri.rcserver.cz?
Mam pocit, ze zadnou modelarku tam jeste nemame...
Mam pocit, ze zadnou modelarku tam jeste nemame...
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele: