prostor pro litani v okoli Dubnan - okres Hodonin

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
sela
Kontaktovat uživatele:

prostor pro litani v okoli Dubnan - okres Hodonin

#1 Příspěvek od sela »

Ahoj
Protoze mam o vikendu byt v dubnanech, premyslim o moznosti vzit s sebou letadlo - nevite kde se v okoli leta?? nerad bych nekoho sundal. diky za info....sela 8O 8O
Dafid
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dafid »

Loc: 48°56'5.836"N, 17°7'34.606"E
:wink:
zdzd

#3 Příspěvek od zdzd »

sela
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od sela »

diky moc za tipy.. jeste podel pocasi ale jinak muj mustang se jiz tesi :-) :D
Dafid
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Dafid »

sela píše:diky moc za tipy.. jeste podel pocasi ale jinak muj mustang se jiz tesi :-) :D

SZ
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od RadimHnilica »

Tuto sobotu 7.6 probíhá slet modelů v Rakvicích z dubňan cca 40km.Co vím tak tam budou i kluci s vystoupením WW1 s 3m letadly.Přijeď se podívat.Jinak já létám buď na letišti v holíči nebo na letišti AST Hodonín u Dolních bojanovic cca 7km od dubňan.a přímo v dubňanech je taky plácek za motokrosovou dráhou nevím jestli tam ještě dnes někdo létá ale cca před rokem se tam modeláři scházeli
Radim
sela
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od sela »

diky.
Shodou okolnosti, jsem dens nasel Tvuj web - moc dobrych a zajimavych zkusenosti - nejsem nijak zkuseny, tak jsem hedal zacatky akrobacie - aspon nejake zakladni :-)
sela
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od sela »

RadimHnilica píše:Tuto sobotu 7.6 probíhá slet modelů v Rakvicích z dubňan cca 40km.Co vím tak tam budou i kluci s vystoupením WW1 s 3m letadly.Přijeď se podívat.Jinak já létám buď na letišti v holíči nebo na letišti AST Hodonín u Dolních bojanovic cca 7km od dubňan.a přímo v dubňanech je taky plácek za motokrosovou dráhou nevím jestli tam ještě dnes někdo létá ale cca před rokem se tam modeláři scházeli

ahoj
chtel jsem se zeptat - na Tvych strankach mas perferktní navod na zacatky akrobacie, jen jsem v nich nenasel obrazky, na ktere ma byt odkaz, nevis nahodou kde by sly sehnat. diky za info letu zdar....
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“