3D vrtule
3D vrtule
Zdravim všechny nadšence 3Dček.Asi tak před rokem jsem si pořídil 3D akrobata "Kabriolin" od firmy Topmode cz.Výrobce tam udal motor 6,5-8ccm ve dvoutaktu, ale nakonec tam skončila 12ccm od ASP.Polítáníčko je skvělí akorát se chci zeptat co tam za vrtuly?Měl jsem tam na zálet nejdřiv od APC 12x6 a teď jsem tam dal APC 13x4 W.Je něco přímo na 3D?Buď od APC a nebo i od jiných výrobců
Takže jestli o něčem více sem s tím 
Re
Je to o kousek ale proč ne:o) Jen se chci zeptat kolik to letadlo váží a jestli to visí?
Hups
ááá ono je to F3A
) Já myslel 3D
Vrtule
A někdo jiný nemá nic zajímavého?
Klidně i jiná kubatura cokoliv 
Na MVVS 10ccm jsem měl na modelu Diablotin vrtuly APC 13x4W, myslím že je přímo dělaná na modely podobné koncepce... Nevím jak je výkonostně porovnatelný motor ASP 12ccm ale myslím, že ta vrtule 13x4W je na to ideální. Možná Bych teda zkusil ještě o palec větší, a to APC 14x4W, ale počítej s cenou této vrtule okolo 500Kč.
Vrtule-dřevo
To neni špatnej nápad hnedka přes tejden se po nějaký dřevěný juknu.To ASP oproti brnu bude mít menší víkon i ve stejné kubatuře natož 12.7ccm oroti 12ccm tak asi možná zkusim tu 14x4.Každopádně díky a typ 
Bambula 15x4
Tak jsem se kouknul do papíru k ASP 75A a dokonce tam má přímo 15x4 má uvedenou.Tak ji du zítra koupit a pak písnu co z toho zbylo.. 
Tak už :o)
Konečně jsem si koupil a odzkoušel nové vrtule
Nechal jsem si poslat od "PAKRa" na zakázku.Dvě vrtule 15x3 v provedení SPORT a rozdíl je tam opravdu znát!
Je to teď mnohem stabilnější a líp to i vypadá.Jedinej problém teď nastal motorem, kterej se bude muset ještě trochu poladit.Jinak na ASP 75A můžu tyhle vrtule vřele doporčit