Zkusím nejak zareagovat, ikdyž přiznávám, je to pro mě celkem očistec, protože mi naprosto uniká smysl takovýchto "diskuzí".
V prvé řadě - pokud má někdo nějaký problém, logicky

bych očekával, že napíše mail výrobci nebo vezme telefon a zeptá se. Pokud jsem si všiml dobře, zatím se to nikomu z diskutujících, nepovedlo

.
Kdyby to totiž udělal, tak v odpovědi by dostal link
http://www.mpjet.info/market/index.php? ... ts_id=1691 , věc se normálně vyrábí, máme skladem nějakých 800ks, to si myslím, že by mohlo pro uspokojení potenciálních zákazníků stačit. Poslat to jde v okamžiku, kdy dorazí objednávka.
Další možnost je si to koupit někde v obchodě - viz třeba:
https://eshop.reichard.cz/stredici-krou ... 6-7mm.htmlTím to mohlo být vyřešené za cca 1/1000 času, co trvá tato "diskuze"

.
------------------
Co se týče "proč je ten průměr 7mm", tak to je také celkem jednoduché, odpovídám na to za posledních cca 15 let po xx té.
Takže v prvé řadě - k dispozici v metrice je POUZE závit M6 a pak M8, M7 není povolený pro běžné použití, takže jaksi matice M7 být fakt nemůže (ne, že by nám dělalo nějaké problémy je vyrobit, ale netoužím po tom, abych pro změnu donekonečna musel vysvětloval "proč jste použili tak píp závit").
Pokud by se použil závit M8, tak ta kleština bude nesmyslně velká a celý unašeč pro hřídel pr.4 bude jako balvan. Takže logicky, jde použít pouze M6. No a pokud se použije M6, a průměr nebude osazený na pr.7 tak pro hřídel pr. 4 bude stěna 1mm, pro hřídel pr.5 bude stěna 0.5. (tento vnější tvar kleštin je pro dva průměry hřídele, 4 a 5 mm). To samozřejmě je pevnostní problém, protože s stěnou 0.5mm to při nešetrném dotažení upadne

jako malina. Takže vnější průměr pro hřídel pr. 5 jaksi musí být alespoň 7mm (aby stěna byla 1mm). Pro hřídel 4 mm by asi pr. 6 tak nějak stačil (mj. původně, kdysi před nějakými cca 20ti lety se MPJ 4683 vyráběly bez toho zesílení na pr.7), ale pevnostně to je celkem na hranici a hlavně je to další atyp, takže kdysi (tak 15let zpátky) se oba vnější tvary - pro pr.5 i pro pr.4 sjednotily na stejný vnější zesílený tvar s pr.7 - pokud má vrtule menší průměr, tak se převrtá, pokud má vrtule větší díru, použije se mezivložka, kroužek.
Nic složitého, nic tajného, no rocket science.