plánky
plánky
Zdravím
Mam na vás prosbu, sháním plánek od pana Koutného ( doufám, že je to od něho ) na model Fairchild F-24, je to plánek na gumáka s konverzí na CO2.
A pak se chci zeptat na plánky od pana Gregovského, kdysi jsem si od něj koupil plán na dvacetinku Bf-109 E, ale je to už dost let a dvakrát jsem se stěhoval = plánek je fuč.
nevíte kde by se ještě daly ty plánky sehnat, přeci je to už dost let.
Díky za reakce. Honza
Mam na vás prosbu, sháním plánek od pana Koutného ( doufám, že je to od něho ) na model Fairchild F-24, je to plánek na gumáka s konverzí na CO2.
A pak se chci zeptat na plánky od pana Gregovského, kdysi jsem si od něj koupil plán na dvacetinku Bf-109 E, ale je to už dost let a dvakrát jsem se stěhoval = plánek je fuč.
nevíte kde by se ještě daly ty plánky sehnat, přeci je to už dost let.
Díky za reakce. Honza
- sharkmouth
Re: plánky
Fairchild je od Zděndy Rašky, vyšel kdysi v RC-něčem. Někde plánek mám, ale taky jsem se stěhoval, a než bych ho našel, máš ho rychleji přes někoho na minimakety.cz. Totéž platí o Bf-109. Registruj se tam. Sem moc lidí z tohoto oboru nechodí.
Dobrý den,
tuším, že Fairchilda mám doma a mohu nabídnout, případně vyměnit. Podívám se večer doma a dám vědět.
tuším, že Fairchilda mám doma a mohu nabídnout, případně vyměnit. Podívám se večer doma a dám vědět.
Díky moc za reakce 
-
hashpi
- Kontaktovat uživatele:
Plánek 109 od R. Gregovského mám spolu s P47D a Ki 61
Tak jsem se mýlil, mám Auster antarctic 6. Kresleno panem Raškou, konstrukce pan Walek
Ta stodevítka byla i v Modeláři - někdy kolem r.1995 - když ještě nebyl "plastikový".
Takže - sháníš ještě ty plánky? Fairchild dohledatelný je (Modelář), ten Auster - nevím, nevzpomínám si na něj.
Občas se plánky (i jejich kopie) objevují na Aukru.
Auster tedy vyšel v edici RaWa? Asi se mi nelíbil, nemám jej
Takže - sháníš ještě ty plánky? Fairchild dohledatelný je (Modelář), ten Auster - nevím, nevzpomínám si na něj.
Občas se plánky (i jejich kopie) objevují na Aukru.
Auster tedy vyšel v edici RaWa? Asi se mi nelíbil, nemám jej
Plánek na Fairchilda od Rašky je na Outerzonu volně ke stažení -https://outerzone.co.uk/plan_details.asp?ID=8750 . Stačí nechat někde vytisknout, většinou to stojí kolem 60 - 80,-Kč a zatím jsem nenašel chyby (u jiných plánků).
Hitec Aurora 9X
Jj, tento plán znám, ale on vydal ještě jeden ( rozpětí tak 500 mm ) kdy byla i nakreslená konverze na MG-120 myslím.
Zkusím znova projít krabice od stěhování, snad budu mít štěstí.
To Steve : jj pořád sháním.
Honza
Zkusím znova projít krabice od stěhování, snad budu mít štěstí.
To Steve : jj pořád sháním.
Honza
Pošli mi do zprávy tvůj email, pošlu Ti kontakt na p.Rašku a seznam všech jeho plánků. Je s ním výborná komunikace, určitě Ti rád vyhoví.
Plánky od Gregorovského se dají koupit, před vánoci vydal cca 40 plánů v reedici, jinak vydává občasník (asi tak bych to napsal) Peanut on the runway...
info asi nejlépe zde https://www.facebook.com/groups/1489054624459718/
stačí mu napsat pošle ti katalog v pdf.
info asi nejlépe zde https://www.facebook.com/groups/1489054624459718/
stačí mu napsat pošle ti katalog v pdf.