Mig 29 Het RC
Pravidla fóra
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
Toto je nové fórum, pokud víte o nějakém vláknu, které by se mělo přesunout do EDF, tak napište SZ na TomasC.
Díky
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Mig 29 Het RC
Ahoj, chci se optat, nemáte někdo zkušenosti s Migem 29, od Het RC? Na Ebay je za 4000, a uvažuju o jeho koupi. Dík za případné odpovědi
Re: Mig 29 Het RC
Ahoj. Já konkrétně tento model nemám, ale našel jsem jen toto. https://www.rcgroups.com/forums/showthr ... h-Retracts! snad ti to pomůže v rozhodování.
Já jsem ted dostvěl toto z depronu.
[album]6491[/album]
Já jsem ted dostvěl toto z depronu.
[album]6491[/album]
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
- sechy
- Kontaktovat uživatele:
Díky kouknu na to. Já bych taky musel vyřešit starty katapultem, s tím zkušenosti nemám, EDF provozuju pár let,mám Phantoha 1400g, a to si myslim je max co dokážu sám hodit, navíc se dost špatně drží. Dráho nemám, jen velkou louku za barákem
Já jsem toto také nechal bez podvozku, ale letovou váhu mám cca 1600g. To ještě vcelku jde.
Zdar chrpos,přešel jsi na stavebnice od vlastní výroby??
dratek píše:Zdar chrpos,přešel jsi na stavebnice od vlastní výroby??
Zdar Dratek. Tak nejak mě popadlo stavitelství. Chtel jsem si to koupit z číny, ale když jsem viděl to poštovné tak jsem si to postavil
za pár kaček.
Ještě ted stavím mirage 2000. čekám až bude lepší počasí na zálet, tak uvidíme zda to poletí.
sechy píše:Díky kouknu na to. Já bych taky musel vyřešit starty katapultem, s tím zkušenosti nemám, EDF provozuju pár let,mám Phantoha 1400g, a to si myslim je max co dokážu sám hodit, navíc se dost špatně drží. Dráho nemám, jen velkou louku za barákem
S Migem ti neporadím, ale katapultu se neboj.
viewtopic.php?f=137&t=52746
Je to snadný a tady je start
viewtopic.php?f=137&t=71282&p=1382724#p1382724
Chce to jen dobrou gumu
https://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz ... ru-cervena
Co napíšu je jen můj názor, který nikomu nevnucuju.
To chrpos, opět nezbývá než vyseknout poklonu,jelikož tyhle stihačky mám prošmejděný dost tak jsem si fakt myslel že to máš ze stavebnice a to jak zpracováním tak i kabátkem,fakt moc pěkná práce Já jsem posedlý lítáním a chodím skoro každý den pokud fakt není uragán nebo neleje no ale takovýho krasavce jako máš ty bych se bál vypustit
No zas tak krásné to není, ale děkuji. Taky se bát budu, ale to k tomu tak trochu patří.
No a co ty, stavíš?
No a co ty, stavíš?
Já mám připravenou k záletu f117 a Eurofightera ale nějak nenacházím zatím odvahu a hlavně úplný bezvětří,to se tady za celou zimu snad ještě nenašlo a tak jsem si udělal takový obyč pomalolety do každýho počasí a jak to mám dělaný z těch podlahových podkladů tak sem tam se pořád něco opravuje.Tady u nás se nikde nedá sehnat EPP a tak jsem si objednal speciální pěnu z který mám v plánu udělat absolutně nerozbitný éro,asi opět Eurofigtera páč jsem sehnal další EDF ale jen 64mm takže ho budu muset trochu zmenšít