Roudnice nad labem
Roudnice nad labem
Jedete tam nikdo?Já určite ale zajímalo by mě kolik se platí?
http://www.laacr.cz/index.php?Action=Vi ... LE_ID=1423
Re: Roudnice nad labem
davidlet píše:Jedete tam nikdo?Já určite ale zajímalo by mě kolik se platí?
já tam jedu je to od jedenácti v neděli za 80 vstup pro dospělý a 100 za parkovný!
Re: Roudnice nad labem
davidlet píše:Jedete tam nikdo?
Pokud tam nikdo nepojede tak to bude dobry:D.. ja se tam asi objevim mam to kousek takze nebudu mít problém i se zlomenou nohou...
Don't drink and drive, smoke and fly.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se prave vratil z Roudnice a bohuzel musim konstatovat, ze to pro me bylo zklamani roku
Tak jsem se na tu akci tesil a takhle to zkazit! Ach jo.
Veskera ta medialni masaz, ze se ma akrobacie priblizt lidem, ze se ma z toho udelat show, kterou pochopi i bezny divak, ze bude okamzite jasne, jak ktery pilot letel atd. Znelo to jako pohadka.
A cele to selhalo na tom, ze nebyl VUBEC slyset komentar. Vysledkem bylo, ze po obloze litala letadla, ale clovek netusil ktera bije. Netusil jsem jaka je vlastne sestava, kdo prave leti, zda uz je to soutezici nebo ne, co prave provadi za obraty. No proste NIC. Pokud byl clovek tesne u reproduktoru, tak slysel nejaky naznak komentare, ale do toho z jineho reproduktoru hralo radio(!), takze stejne nebylo rozumet. No proste katastrofa.
Lide houfne opousteli plochu a myslim, ze jsem nebyl jediny, kdo byl otraven. Pritom usporadat takovouto akci muselo dat strasne prace a usili. A cele to slo do haje jenom kvuli tomu, ze nekdo neodhadl vykon audio soustavy, ktera proste naprosto nepostacovala. Pritom vim, ze se to v pohode da. V loni na memorial Air Show byl perfektni komentar, ktery byl zajimavy a hlavne perfektne slysitelny.
Jsem hluboce zklaman a otraven.
Veskera ta medialni masaz, ze se ma akrobacie priblizt lidem, ze se ma z toho udelat show, kterou pochopi i bezny divak, ze bude okamzite jasne, jak ktery pilot letel atd. Znelo to jako pohadka.
A cele to selhalo na tom, ze nebyl VUBEC slyset komentar. Vysledkem bylo, ze po obloze litala letadla, ale clovek netusil ktera bije. Netusil jsem jaka je vlastne sestava, kdo prave leti, zda uz je to soutezici nebo ne, co prave provadi za obraty. No proste NIC. Pokud byl clovek tesne u reproduktoru, tak slysel nejaky naznak komentare, ale do toho z jineho reproduktoru hralo radio(!), takze stejne nebylo rozumet. No proste katastrofa.
Lide houfne opousteli plochu a myslim, ze jsem nebyl jediny, kdo byl otraven. Pritom usporadat takovouto akci muselo dat strasne prace a usili. A cele to slo do haje jenom kvuli tomu, ze nekdo neodhadl vykon audio soustavy, ktera proste naprosto nepostacovala. Pritom vim, ze se to v pohode da. V loni na memorial Air Show byl perfektni komentar, ktery byl zajimavy a hlavne perfektne slysitelny.
Vzduchoplavec píše:Tak jsem se prave vratil z Roudnice a bohuzel musim konstatovat, ze to pro me bylo zklamani roku![]()
Naprostý souhlas, bohužel kdyby tam neměli skupinu flying bulls, tak by to stálo úplně za prd!:( Ale celá organizace byla dost děsná, kdo jel autem, tak byl odepsaný, přijeli jsme tam v 10:30 a už to stálo od dálnice. Otočili jsme to a chtěli objet, jako to je na MAS, ale tam byl zákaz vjezdu, tak jsme to objeli z města a tam u to stálo a všichni parkovali u krajnic! Nejhorší bylo to, že vchod byl společný s vjezdem na parkoviště, takže auta neměla šanci někam jet, protože tam chodili pořád lidi.
A vrchol byl, když u pokladen po mě chtěli zaplatit parkovné a místo lístu mi udělali křížek na ruku. Hlavně že tam byli 3 velkoplošné obrazovky, u kterých když člověk stál, tak stejně neslyšel a nikde jinde reproduktory nebyly!!:(
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Jo, komedie s parkovanim byla taky zabavna. Me pro zmenu za parkovne nechteli dat vubec nic (ani ten krizek), pak jsem obdrzel alespon jakysi papirek k nicemu.
Kdyz jsme zhnusene odjizdel uprostred programu, tak to skoro neslo, protoze po prijezdove ceste se uz valil mocny dav (zrejme podobne znechucenych divaku), kteri houfne opousteli letiste a nemeli se moc k uhybani.
Ale to bych vsechno jeste odpustil, ale ze takhle zbabrali ozvuceni, to je nehorazne! Oni ale i ty obrazovky nestaly za mnoho. Zase az tak obri nebyly a navic jejich kvalita byla mizerna, takze na nich neslo z par metru precist, co tam pisi. Takze jmeno pilota jsem se nedozvedel ani z obrazovky. Rovnez ona zminovana hodnoceni, udaje o pretizeni atd., jsem vlastne take nevidel. A navic i ty zabery byly vlastne to same, co jsme videl vlastnima ocima.
Myslim, ze v televizi to asi nakonec vyznelo vyrazne lepe, nez na zivo, coz je teda trapas.
Kdyz jsme zhnusene odjizdel uprostred programu, tak to skoro neslo, protoze po prijezdove ceste se uz valil mocny dav (zrejme podobne znechucenych divaku), kteri houfne opousteli letiste a nemeli se moc k uhybani.
Ale to bych vsechno jeste odpustil, ale ze takhle zbabrali ozvuceni, to je nehorazne! Oni ale i ty obrazovky nestaly za mnoho. Zase az tak obri nebyly a navic jejich kvalita byla mizerna, takze na nich neslo z par metru precist, co tam pisi. Takze jmeno pilota jsem se nedozvedel ani z obrazovky. Rovnez ona zminovana hodnoceni, udaje o pretizeni atd., jsem vlastne take nevidel. A navic i ty zabery byly vlastne to same, co jsme videl vlastnima ocima.
Myslim, ze v televizi to asi nakonec vyznelo vyrazne lepe, nez na zivo, coz je teda trapas.
Tak já jsem pánové naopak naprosto nadšený. Přijel jsem kolem 12:30 a parkoval u dálnice. Cestou do areálu jsem míjel začátek letiště kde jsem se rozhodnul zůstat. Nikdy v životě jsem neviděl letadla v průletech tak blízko. Skupina Flying bulls mě nadchla. Když lítal jeden pilot odděleně letěl dvakrát v noži přímo proti mně a nademnou. Nepřeháním když řeknu že byl kolem 10m vysoko. Při tom druhém průletu jsem si normálně kecnul na trávu. Už jsem myslel že mě snad učeše. Adrenalin jako blázen. Na soutěžní část jsme popošli opět do prostoru kde se létalo. Podařilo se nám že SU31 vyletělo kolmo nad nás a po souvratu letělo k zemi přímo na nás. Prostě bylo vidět jen z čela. O Albatrosu který předváděl perfektní nízké průlety ani nemusím mluvit. Nádherně strávený den a hlavně jsem vděčný že nás nikdo z osy runwaye nevyhodil. Bohužel jsem neměl foťák tak jen jedna momentka z mobilu. Nevypadá to nijak dramaticky až nato že je to bez zoomu a než začal stoupt letěl v malé výšce přímo proti nám. Docela zajímavé jak se ten bodík zvětšuje