unitedhobbies.com
fibabob píše:Ahoj, chtěl sem se zeptat jestli někdo neděláte vetší objednávku na hobbycity. Chci si tam koupit nabíječku (649 g hmotnost) a sám s tím nemám zkušenost. Dík za případný ohlas. Fiba
četl jsi SZ na mojehobby?
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Musim se s vámi podělit o svojí dnešní zkušenost s UH.
Včera ráno mi poslali balíček, ale nějak zapoměli připsat jeho číslo s odkazem na Honkong post.
Tak jsem jim dneska napsal, jestli to opravdu odešlo a jestli by mi to číslo nenapsali.
Odpověď přišla sice do hodiny, ale dozvěděl jsem se jenom, že se omlouvají, že došlo k chybě v systému při odeslání balíku (asi někdo neumí obsluhovat čtečku kódů), nicméže že balík opravdu odešel. A když nedojde do 30 dnů, tak je mam kontaktovat.
Vrchol byl, když mi poté přišla ještě automatická odpověď, že přijali můj požadavek na support
Takže nevim, kde je balíček a musim trpělivě čekat bez možnosti někoho na celnici zmr..., proč to brzdí.
Včera ráno mi poslali balíček, ale nějak zapoměli připsat jeho číslo s odkazem na Honkong post.
Tak jsem jim dneska napsal, jestli to opravdu odešlo a jestli by mi to číslo nenapsali.
Odpověď přišla sice do hodiny, ale dozvěděl jsem se jenom, že se omlouvají, že došlo k chybě v systému při odeslání balíku (asi někdo neumí obsluhovat čtečku kódů), nicméže že balík opravdu odešel. A když nedojde do 30 dnů, tak je mam kontaktovat.
Vrchol byl, když mi poté přišla ještě automatická odpověď, že přijali můj požadavek na support
Takže nevim, kde je balíček a musim trpělivě čekat bez možnosti někoho na celnici zmr..., proč to brzdí.
No, to se musím pochlubit.
Kód: Vybrat vše
24-Jun-2008 Hong Kong The item left Hong Kong for its destination on 24-Jun-2008
25-Jun-2008 Czech Republic Arrived and is being processed. ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Ale prd, musíš mít štěstí.
Zásilka dne 24.06.2008 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 25.06.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.
Zásilka v průběhu celního odbavení.
Zásilka přepravována k dodací poště.ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
tks píše:Ale prd, musíš mít štěstí.![]()
Zásilka dne 24.06.2008 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 25.06.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.
Zásilka přepravována k dodací poště.
To by mělo bejt trestný!
Moje - první - je na tom takto:
Zásilka podána dne 16.06.2008.
Zásilka dne 18.06.2008 odeslána do České republiky.
Zásilka dne 19.06.2008 převzata vyměňovací poštou 22000 - pošta Praha 120.
Zásilka dbe 23.06.2008 uložena v celním skladu 22000 - pošta Praha 120.
Poslal jsem jim včera emila s prohlášením že to není na kšeft. A čekám..
to by mě zajímalo co odpoví.....kdyby si poslal výpis z PayPalu.tak by ti jen odeslali balík na dobírku s cenou 19%ze zasilky.....ale to tady nikdo neche že??
když tam byl kámoš naposledy v Košířích tak mu ten chlápek řel,že je to napsoledy co příšel bez faktury...
jen prohlásil že s tím nebude obchodovat a že jsou to věci na RC.....jako vždy
když tam byl kámoš naposledy v Košířích tak mu ten chlápek řel,že je to napsoledy co příšel bez faktury...