Teodor píše:Čau, doufám, že to dávám do správného vlákna, ale budu přecházet na 2.4GHz, na HITEC, nejspíš Auroru a jelikož se věnuji programování mikrokontrolerů PIC, tak si chci udělat do jednoho houboletu spínání světel - od navigačních, pozičních až po přistávací. A zajímá mne jakou má ta AURORA modulaci, (PCM?) a protokol(??) Potažmo pokud to někdo dekódoval nebo ví o nějakém linku, kde bych se o tom dozvěděl víc, byl bych rád za jakoukoli, konstruktivní radu..
Díky!
Teodor
Ono to zalezi od prijimaca, mozes tam mat bud PWM, ak ma kanalove konektory, alebo tam bude PPM co je rovnako analogovy signal ako PWM, ale mas kanaly v sebe na jednom drote, alebo tam bude nieco seriovo - digitalne ako s-bus tiez na jednom drote
Ak to davas do huboletu, tak to asi bude to spominane PWM, lebo tam budes mat serva a tie potrebuju byt rozobrane na kanalove PWM
... jedine ze by si nemal dost kanalov (prijimac so 4 kanalmi) a na prijimaci mal k tomu PPM alebo Sbus (ak take nieco vobec existuje), potom by si musel urobit vlastny dekoder - PPM je brnkacka, to das malym PICom 12F a pokial je to S-bus tak by som radsej zobral arduino, a na to su hotove open source dekodery s-Busu (neskusal som, ale videl som)