buď samotné vario nebo přijímač s variem (ale to už je docela pecka, nejen od PeckySagitt62 píše:...zajímalo by mě:
- vario – aktuální stav stoupám/klesám
-výška
Tohle bych pořešil chvilkou chodu pohonu na zemi a pokud to bude OK tak ve vzduchu to bude ještě lepší; jinak třeba některý Gr. HoTT regulátor, ten posílá údaje o soběSagitt62 píše: -teplota motoru(či raději reglu-co je „průserovější“?)
Používám malé "napěťové" moduly, jsou ale jen do 4-článkuSagitt62 píše:- napětí AKU (nebo raději nejslabší článek?)
Verze FW v přijímači je vidět v menu "Telemetry/Setting and Data view", hned první řádek. Rx musí být zapnutý.Sagitt62 píše:Také pak asi budu muset aktualizovat firmware,což? ............o přijímačích nemám ani páru
Hlášky "psané" - tam bych raději nechal angličtinu, ani nevím zda existuje soft v češtině, možná je lepší že neSagitt62 píše:kupříkladu čeština v oněch telemetrických hláškách…
Co se týká českého mluvení, je tu o tom přímo vlákno. Kolegové jistě poradí jak na to, já už to vzdal = vyzkoušel jsem si pípání varia a povídání do ucha (baterky, vario, GPS) a nějak mi to nechybí (ovšem nelétám větroně).
Tenhle všeumějící modul jsem kdysi nutně potřebovalSagitt62 píše: ... air modul se to elektonické cosi jmenuje… ?