Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Společné polétání Ostrava - Poruba – IV.
Kdybys šel do Bělé, dej cosi dopředu vědět - mám to kousek, když jsem zrovna v Ostravě 
- Roman_rc.pilot
Jasne Vaccc, urcite. Cim letas? Jo a kde to tam je, mrknu na googlika
Je to jako primo pro modelare?
John Deere 9RX 640 Väderstad Spirit ST600s Krampe Halfpipe HP20 Kverneland iXtrac FrSky TandemX20PRO
Je to Gregarkova ul.za JZD.
- Roman_rc.pilot
Uz jsem to nasel, krasne letiste
Nasel jsem nejake video na youtube z minuleho roku. Urcite se nekdy domluvime 
John Deere 9RX 640 Väderstad Spirit ST600s Krampe Halfpipe HP20 Kverneland iXtrac FrSky TandemX20PRO
Přímo pro modeláře to nejni, ale dle mých informací jsme tam tolerováni
Tuším že se tu dočteš o nějakém incidentu, kde se kdosi rozčiloval, ale snad to ani nebyl majitel...
Lítám podle podmínek, v Ostravě Alpha 1500/plackový akrobat/Fling DLG (s tím ale zásadně nad travou) a chystám elektro konverzi gumáčka David od Igry, uvidíme či poletí.
Lítám podle podmínek, v Ostravě Alpha 1500/plackový akrobat/Fling DLG (s tím ale zásadně nad travou) a chystám elektro konverzi gumáčka David od Igry, uvidíme či poletí.
- Roman_rc.pilot
Aha, jasan
No a autama stojite primo tam nebo nekde pred? Vsiml jsem si na mapach, ze tam je zakazova znacka.
No ja mam samokridlo TORO900 s kamerou RunCam Split2 a potom Hawker Hurricane 1400mm.
Chodite zrejme o vikendu, spise dopoledne nebo k veceru?
No ja mam samokridlo TORO900 s kamerou RunCam Split2 a potom Hawker Hurricane 1400mm.
Chodite zrejme o vikendu, spise dopoledne nebo k veceru?
Ogaři!počasí bude několik dní na nic,tak budu trénovat na simulátoru.ješte že mám dva.jinak stojíme před závorou.
- Roman_rc.pilot
Trenuj trenuj
Dival jsem se asi na vsechna videa od jisteho Milhause, super Vam to lita
Jen se zeptam, ma pan Planicka (pokud se nemylim) jeste Hurricana?
Diky za info, snad se uz pocasi brzy umoudri
Jen se zeptam, ma pan Planicka (pokud se nemylim) jeste Hurricana?
Diky za info, snad se uz pocasi brzy umoudri
Pánové!co tak dát dnes 1.jarní baterku?já už připravuji Trempa.startuji ze svého letiště Jižní svahy.přidá se někdo?
Hoši!1.jarní baterka letiště Jižní svahy z Funmanem,parááááááááááááda.doporučuji.ke konci začal foukat vítr od Rudné.
Kolegové.po včerejším odvozu syna do Prahy za prací,jsem dovezl od kolegy modeláře z Loun, letadlo mini van nádherné éro.rozp:1m.trup konstrukční,křídlo epp.jen namontovat motor regulátor baterku a letí.
- Roman_rc.pilot
No tak pridej foto
Jsme zvedavi 
JO JOJO!Jen ho musím vyfotit.
Hoši!nutně potřebuji střídavý el.motor 2208/1000kv.Nemáte někdo? koupím nebo vyměním za 2208/1400kv
Nazdar amatéři
Právě jsem obdržel dárkový certifikát na Letiště Mošnov na 60 min. "Pilotem na zkoušku"... na sportovní dvoumístný dolnoplošník ALTO 912 UL. Mám v plánu to řídit jako ty moje modely dosud
Snad to kapitán přežije...
Když jde všechno proti tobě, pamatuj, že letadlo vzlétne vždy proti větru a ne s větrem. H.Ford.