Fofan píše:Me by k memu dotazu zajimal jeste jakej zvolit video vysilac a receiver pokud mozno s dvema antenami a co nejlehci bez krabicky (odkaz v predeslem prispevku) a u tech motoru jeste vaham jestli nevzit o neco malo silnejsi. Snad nekdo odpovi [emoji6]
Muzu ti poradit jaky progres jsem mel ja. Regle bych vzal nejake ty racerstary 30A ty verze 2 co maji podporu dshot600 a at je kazdy zvlast. Pokud se jeden spali, tak ho snadno a levne nahradis a vaha neni nejak extra vetsi. Motory silnejsi, treba ja vemu na zkousku racerstary 2306 2400kv. Na otloukani by meli byt dobre a levna vymena. Ber motory se stejnym zavitem (pravotocivy) at pak nemusis kupovat od kazdeho jeden nahradni. Pry to drzi skvele a opacne zavity jsou prezitek. Na 250ku 5 palcu vrtule a ty kingkong vrtule si otestuj, jestli nemas fake, aby si pak nepadal. Original jsou dobre tuhe vrtule. Moc nechapu posledni dotaz, ale vtx vem klidne Eachine TX526 5.8G 40CH 25MW/200MW/600MW Switchable ja to mam, ale jeste jsem nezkousel. Ohledne prijimace, tak ten mam v brylich. Jo a jeste ty kamery, tak tam bych to udelal jak pises. Nebudes porad neco natacet a kdyz jo, tak das na strechu dalsi kameru. A zamysli se nad baterkama jestli 3s nebo 4s rovnou...