hlavne ten vysilac....

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
igorko

hlavne ten vysilac....

#1 Příspěvek od igorko »

muzete mi nekdo rict neco o vysilaci dodavanem s timhle letadlem??? nebudu rusit ostatni modelare (rusit signal) jaky ma dosah pro to letadlo ... fakt nic o nem nevim...diky

http://www.internetovypredaj.sk/index.p ... &m1=1&sid=
Honza

#2 Příspěvek od Honza »

Z toho popisu nejde zjistit vůbec nic, tenhle set jsem ani nikde nevidel. Predpokladam, ze nemas sanci si to nekde prohlednout, podle mne je to tak 50/50, spis by u toho uz mohl byt vysilac ve stylu ArtTech a podobne, coz by nebylo uplne spatne. Bohuzel, vice ti napsat nemohu.
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od petr-powder »

V tom setu je nějaký standardní vysílač na 35MHz, což znamená, že v případě, kdy frekvence tvého vysílače bude kolidovat s frekvencí jiného modeláře, tak ho rušit budeš. Musíš prostě dodržovat pravidla používání RC vysílačů a pak je vše v poho a dobře si zalétáš .... tedy pokud tě nějaký "modelář" nezaruší a nesundá z oblohy :wink:
Honza

#4 Příspěvek od Honza »

Tady pujde spis o kvalitu vysilace, nez kolizi kanalu, mam jeste v zive pameti prvni setova radia, ktera rusila nekolik kanalu kolem sebe.
igorko

ok teda

#5 Příspěvek od igorko »

ked si uz kupim tento set a nebudem chcet aby som nekoho rusil a mat aj vacsi dosah ako niekolko 10 metrov aky vysielac mam nan dokupit a ako ho skonfigurovat,,,chcem len tento model lietadla nie iny
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od petr-powder »

pokud opravdu nechceš nikoho rušit, stačí létat na oficiálních modelářských letištích .. myslím tím místech, kde se modeláři schází a kde si provoz RC řídí. Tam tě nechají létat a ověří zda někoho nerušíš.

Další možnost je koupit vysílač na 2,4GHz a vyměnit v modelu příjmač.
igorko

#7 Příspěvek od igorko »

petr-powder píše:pokud opravdu nechceš nikoho rušit, stačí létat na oficiálních modelářských letištích .. myslím tím místech, kde se modeláři schází a kde si provoz RC řídí. Tam tě nechají létat a ověří zda někoho nerušíš.

Další možnost je koupit vysílač na 2,4GHz a vyměnit v modelu příjmač.

ok napis jaky vysilac ,,,jaky prijimac,,,zvladnu prehozeni:::???
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od petr-powder »

Já používám Futabu T6EX koupil jsem jí za necelých 5tisíc i s příjmačem. Samozřejmě novou v obchodě se zárukou.

Jestli zvládneš výměnu příjmače nevím, neznám tě a nevím jak jsi šikovný.

Odkud jsi? pokud to máš kousek do Prahy, rád ti model upravím
igorko

#9 Příspěvek od igorko »

petr-powder píše:Já používám Futabu T6EX koupil jsem jí za necelých 5tisíc i s příjmačem. Samozřejmě novou v obchodě se zárukou.

rekni mi co mam k nemu koupit skusim to sam ponevac mam do prahy par sto km
ale muzes mi radit pak pres mail nebo forum nebo icq ok??? jestli ses ochoten ja tzo pak nafotim a ty mi reknes coi a jak muze bejt???
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od petr-powder »

jaké máš ICQ?
igorko

#11 Příspěvek od igorko »

petr-powder píše:jaké máš ICQ?

toto cele budem resit az pristi mnesic ja se ti ozvu ok ????? urcite se izvu budu nucen ale nejdriv vyber co mam k tomu modelu koupit vsechno na prestavbu
Pezza

#12 Příspěvek od Pezza »

igorko píše:
petr-powder píše:Já používám Futabu T6EX koupil jsem jí za necelých 5tisíc i s příjmačem. Samozřejmě novou v obchodě se zárukou.

ale muzes mi radit pak pres mail nebo forum nebo icq ok??? jestli ses ochoten ja tzo pak nafotim a ty mi reknes coi a jak muze bejt???

Nechci vás kluci nějak rušit, ale jako ideální bych viděl, kdyby si "igorko" vyplnil ve svém profilu tu na rcmanii aspoň přibližně bydliště. Takhle je větší šance na úspěch. Přijímač asi nebude extrémně náročné vyměnit pomocí někoho na icq, ale jako větší problém bych viděl případé těžkosti při zalétání modelu samotném a v tom okamžiku je "live" rada mnohem cenější.
igorko

#13 Příspěvek od igorko »

Pezza píše:
igorko píše:

Nechci vás kluci nějak rušit, ale jako ideální bych viděl, kdyby si "igorko" vyplnil ve svém profilu tu na rcmanii aspoň přibližně bydliště. Takhle je větší šance na úspěch. Přijímač asi nebude extrémně náročné vyměnit pomocí někoho na icq, ale jako větší problém bych viděl případé těžkosti při zalétání modelu samotném a v tom okamžiku je "live" rada mnohem cenější.

nasel sem nekoho kdo mi radi tak proc se v tom babrat blbymi dotazmi o " neruseni" ??
Pezza

#14 Příspěvek od Pezza »

to: igorko

aha, chápu.

Omlouvám se za svůj názor a přeji Ti hodně úspěchů při létání s modely letadel. Netušil jsem, že se Tě až tak dotknu
koko
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od koko »

Pezzo, podle vseho to rozflaka pri prvnim letu. Radio neradio, pak mozna znovu prijde, ale slusneji.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“