Graupner MC 22s - programování třípolohového přepínače
Graupner MC 22s - programování třípolohového přepínače
Ahoj, řeším problém, jak na letadle naprogramovat vztlakové klapky pomocí třípolohového přepínače v páce kniplu. Vysílač Graupner MC22s. Funguje mi pouze naprogramování z jedné do druhé polohy, a ta další, třetí, se mi nedaří naprogramovat. Poradí někdo, jakou funkcí a jak postupovat ? Děkuji.
Re: Graupner MC 22s - programování třípolohového přepínače
Ahoj, Graupnera jsem měl, přepínač musí být připojený v rádiu, třeba jako CH6, ne jako přepínač. Víc už si bohužel nepamatuju.
Re: Graupner MC 22s - programování třípolohového přepínače
ja to mel na letadle nastavene přes letove mody. V kazdem modu jsem mel jinak nastavenou hodnotu (nevim zda serva nebo mixu) a prepinacem jsem prepinal mody.
Uprostred jsem mel start protoze se to nejhur hleda, nahore pak let a dole pristani. Takze jsem nemusel za letu resit prostredni pozici a jen jsem do toho "kopnul". Vyhoda letovejch modu/rezimu je jeste v tom ze muzes nastavit cas prechodu. Takze ti to vynda klapky pomaleji
Navic jsem mel napr. pro start mixovanou smerovku a predni kolecko s kridelkama atd....
Uprostred jsem mel start protoze se to nejhur hleda, nahore pak let a dole pristani. Takze jsem nemusel za letu resit prostredni pozici a jen jsem do toho "kopnul". Vyhoda letovejch modu/rezimu je jeste v tom ze muzes nastavit cas prechodu. Takze ti to vynda klapky pomaleji
Navic jsem mel napr. pro start mixovanou smerovku a predni kolecko s kridelkama atd....
coptery@FrSky X9E, 3.4m Go-3,EPP Spartan,SkySurfX8,SE.5,MPX Extra 300s@Jeti DC-16