Já teda taky přidám svou trošku do mlýna

..
Až ti opravdu super výrobci vykoumou rádio co bude mít 16CH, pořádné mechaniky s HALL snímači, bude plně programovatelné a né to, že si budu za tisícovky dokupovat SW moduly, bude disponovat obousměrným přenosem dat který bude uživatelsky využitelný, bude spolehlivé a bude stát do 8000CZK. K tomu telemetrické přijímače které budou mít S.BUS, plný dosah (1.5km), budou velikosti 2x1cm a jejich cena bude lidových 500CZK za kus....
Pak si takové rádio pořídím ať na něm bude napsané cokoliv

....
Tak který, že konkrétně z těch "zaběhnutých" výrobců rádií mi může vyhovět pokud mám tyto požadavky?????
To, že z potenciálu rádia které jsem specifikoval dnes použiji 10% je irelevantní.. Když jsem před čtyřmi lety pořizoval radio s OpenTX tak mě ani ve snu nenapadlo, že si dneska budu ladit Spirita v heli pohodlně z rádia, přepínat kanály VTX v coptéře a nastavovat její FC taktéž pomocí rádia... To vše v "grafické" podobě??? A dnes???? Jo je to všechno tady, JEN JSEM AKTUALIZOVAL FW (ZADARMO, je pro všechny zadarmo!!! Pro Graupnera, Jeti, Futabu!!!!) plně funkční a vše se dá rozběhat na HW za pár kaček a pořád se to má kam posunout, zdaleka teď OpenTX nevytěžuje HW ani na 50%....
Ať mi ti zaběhnutí výrobci prodají to železo, za rozumnou cenu a já si to možná koupím, nestojím o jejich SW, placené aktualizace apod. !!!!
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com