Přijímač s variem FrSky G-RX8
Re: Přijímač s variem FrSky G-RX8
Teď na to koukám a už vidím, proč si nerozumíme. Popletl jsem si s.bus se smart portem
Moje chyba, omlouvám se. Tím pádem asi připojení telemetrie nemá vliv na použitý režim, je tak?
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
Androxx píše:Teď na to koukám a už vidím, proč si nerozumíme. Popletl jsem si s.bus se smart portemMoje chyba, omlouvám se. Tím pádem asi připojení telemetrie nemá vliv na použitý režim, je tak?
Nie nemá. Je tam združený konektor, kde je starý A2 a Smart Port vstup. (na vrchu)
FrSky Tandem X20
Mám dotaz, dá se zjistit jaky firmware je zapsán do přijímače G-RX8? Vrčí mně serva a přehřívá se regulátor. Při připojení k jinému přijímači se vše chová OK.
Díky za radu.
Díky za radu.
Vaclav70 píše:Mám dotaz, dá se zjistit jaky firmware je zapsán do přijímače G-RX8? Vrčí mně serva a přehřívá se regulátor. Při připojení k jinému přijímači se vše chová OK.
Díky za radu.
Neda proste je potreba si pamatovat co tam je z posledniho fleshe.
Jan Janekx Urbanek
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
https://www.rcstudio.cz/ - prémiový partner a servis FrSky
Zdravím, zkusit napárovat s propojkou na výstupu 1 a 2 kanálu. Joker
p. Urbánek (RC Studio) mně sdělil, že instalují přepínatelný firmware (poslední verzi) a tak při párování použiji techniku p. Mrázka a zkusím dá silnější regulátor, Moc tomu nerozumím, a tak se bojím dělat další pokusy, abych si to nezk... úplně. Ale díl za radu, když neuspěji se silnějším regulátorem, zkusím to.
Nedaří se mi u tohohle přijímače zprovoznit hlášení varia. Mám nastavené hlášení přes přepínač v globálních funkcích a u jiného modelu s X8R mi to normálně pípá. Tady taky, ale bez těch změn při pípání. Přitom vario samotné normálně běží, ALT i VSped vidím, ale to pípání nejde. Máte tip co s tím?
FunGlider, Funtastic, Amigo III, SALy/Jumper T16
Syn: Alpha 1500-RIP, Focus 400/Taranis X7
Tak už jsem na to přišel - stačilo vybrat zdroj varia Vspsd...
FunGlider, Funtastic, Amigo III, SALy/Jumper T16
Pánové, poradíte jaký je vhodný "satelit" k tomuto přijímači?
Snad by to měl být XM+
Díky
Jo a taky máte ten přijímač jakoby prohlý a do vrtule, když se podívám z boku tak je vidět, jak jsou nakřivo kolíčky konektorů
Snad by to měl být XM+
Díky
Jo a taky máte ten přijímač jakoby prohlý a do vrtule, když se podívám z boku tak je vidět, jak jsou nakřivo kolíčky konektorů
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
eco píše:Pánové, poradíte jaký je vhodný "satelit" k tomuto přijímači?
Snad by to měl být XM+![]()
Díky
XM+ je ideálny. Ja som si žiadnu deformáciu nevšimol. Možno iná výrobná séria.
FrSky Tandem X20
Ještě jeden dotaz, jakou máte délku konců antének? Já mám cca 22-23mm, což je o 8-9mm méně než se uvádí u 2,4GHz.
Druhý dotaz, jek je to tedy s tím satelitním přijímačem a počtem kanálů? Mám objednaný ten XM+ od RC studia, doufám, že mi pojede alespoň 7ch
Díky Petr
Druhý dotaz, jek je to tedy s tím satelitním přijímačem a počtem kanálů? Mám objednaný ten XM+ od RC studia, doufám, že mi pojede alespoň 7ch
Díky Petr
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
eco píše:Ještě jeden dotaz, jakou máte délku konců antének? Já mám cca 22-23mm, což je o 8-9mm méně než se uvádí u 2,4GHz.
Druhý dotaz, jek je to tedy s tím satelitním přijímačem a počtem kanálů? Mám objednaný ten XM+ od RC studia, doufám, že mi pojede alespoň 7ch![]()
Díky Petr
XM+ má na výstupe SBUS 16 kanálov, ale ak bude ako satelit budeš mať klasických iba 6 kanálov z G-RX8, nakoľko ho musíš spárovať v redundantnej funkcii. Čo je veľká sprostosť od FrSky a satelit resp. redundantná funkcia je pre vetroň s klapkamý nepoužitelná.
FrSky Tandem X20
Hmm, tak to není dobrá zpráva
Nicméně mám jiný problém a to ten, že po snad správném napárování mi nechodí serva.
Modul je XJT+přijímač G-RX8, na přijímači svítí zelená led. Ale na modulu svítí jak zelená tak červená led. Tento stav ale není popsán, tak nevím co znamená...
Mé první seznámení s Frsky nezanechalo dobrý dojem
Ví někdo, co ty dvě současně svítící ledky na modulu znamenají? Je snad vadný??
Díky za každou pomoc.
Nicméně mám jiný problém a to ten, že po snad správném napárování mi nechodí serva.
Modul je XJT+přijímač G-RX8, na přijímači svítí zelená led. Ale na modulu svítí jak zelená tak červená led. Tento stav ale není popsán, tak nevím co znamená...
Mé první seznámení s Frsky nezanechalo dobrý dojem
Díky za každou pomoc.
- juraj.jurej
- Kontaktovat uživatele:
eco píše:Hmm, tak to není dobrá zpráva![]()
Mé první seznámení s Frsky nezanechalo dobrý dojem![]()
Díky za každou pomoc.
Kde si kupoval XJT modul a Rx? Máš rovnaký soft. v prijímači aj v module? (LBT EU)
Tie ledky neviem nemám XJT modul, ale ak sa dobre pamätám tak to má tak svietiť.
FrSky Tandem X20
Je to od emotors.Podle návodu má zelená blikat, červená svítit.Mě svítí obě.
http://rc-cz.cz/cs/tx-modul-x-serie-tel ... modul.html
Jaká tam je verze netuším, předpokládal bych že to pojede, je to od jednoho prodejce.
http://rc-cz.cz/cs/tx-modul-x-serie-tel ... modul.html
Jaká tam je verze netuším, předpokládal bych že to pojede, je to od jednoho prodejce.