Zkušenosti z Wild Hawk-em

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
honza.wild.hawk

Zkušenosti z Wild Hawk-em

#1 Příspěvek od honza.wild.hawk »

Zdar chlapi. Podělte se prosím o své zkušenosti s elektroletem pro začátečníky Wild Hawk. Popřípadě popište své úpravy, tuning atd. Dík H
šimon hub
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od šimon hub »

mě by zajmalo,jesli by mi ten wildhawk s 4 kanálama stačil na nácvik létání s křidélkama
georg
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od georg »

určitě ti bude stačit :)
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
SrAjni

#4 Příspěvek od SrAjni »

mam niekte v maile recenziu cez 2 A4 ak by ste to chceli poslat napiste maily poslem to.
Je to tam cele prebrate vyhody,nevyhody atd :)
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.
pavels

DoDo

#5 Příspěvek od pavels »

Dodělej doma. Tak by se to dalo shrnout. Jsem začátečník, ale stačí pár pokusů a je zřejmé že:

- křídla rozhodně nejsou vyvážená. Doporučuji spojit tyčí a vyvážit zvlášť. V mém případě bylo potisknuté (pravé) křídlo těžší. Vyvážil jsem vložením rybářských olůvek (asi 10g) do levého konce tyče.
- trup je zkroucený. Nevím jak se tomu říká, ale prostě jsem shlédnul oproti rovině a následně mírně překroutil.
- těžiště je úplně mimo. Má být podle výrobce 7cm od náběžné (přední) strany křídla, přibližně v místě tyče. Návod doporučuje posunout baterie o 2,5cm dopředu, jenže tím se zúží trup ve špičce. Řešil jsme podle jiného návodu umístěním cca 50g zátěže do špičky.
- Model rozhodně není z EPP, ale z jakéhosi EPD. 2x pád na špičku, nic ostrého a už jsem jí lepil (ulomená).
- Přichycení kabiny je k smíchu. I mírný náraz ji vylomí. Doporučuju vytmelit nesmyslnou dutinu nad plasty zámků a kabinu za letu přichytit gumičkou - výrazně se tak posílí pevnost špičky.

Další úpravy očekávám, až se s tím naučím. Takže doplním.
Zdravím, Pavel
petr-powder
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od petr-powder »

jednoznačně souhlasím s posunutím těžiště cca 1 cm před spojovací tyč křídel. Doporučuji před letem důkladnou kontrolu osoti všech letových ploch. Kroucení křídel a trupu je tu běžné. Pokud vše srovnáš a upravš těžiště, model se odvděčí velmi klidným letem a dlouhou výdrží v letu. Byl to můj první model na učení létání a za moc mu vděčím :-)
Blurcak
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Blurcak »

No zkusenosti sou ve smes dobre dovazeni se holt nevyhne nikdo ale to neni problem:)
Jinak kolecka jsou zbytecnost pokud neni meton nebo asfalt.
Vydrzi dost cumak ma dobre deformacni zony :) pred dvema hodinama se me podarilo full plyn a kolmo do pole asi z 15 metru urazeny cumak uz mam skoro prilepeny.
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
_George_
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od _George_ »

Moj kamarat si ho kupil a dnes sme ho boli zalietat. Podla rad na rcmanii sme umiestnili tazisko pod výstuhu krídla. Prvý let bol úplne nádherný, za 3650 sk som čakal ovela menej. Myslím že wild hawk je dobrá volba pre začiatočníka.
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122
gyzmo777

začečník

#9 Příspěvek od gyzmo777 »

Chtěl bych se zeptat jestli by jste mi pro začátek doporučovali wild hawk nebo jiné letadlo . A ještě bych se chtěl zeptat jak je to s vysílačkou u wild hawku jestli je 3 nebo 4 kanálová.
happy_cz
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od happy_cz »

Kluci, a co treba pouzit vyhledavani ? Vzdyt je tady na foru o WH tolik informaci, ze by to vydalo na knihu.
Mini Corado, Mustang P51D, Vespid, Funcub - Futaba T8FG
---
http://rcmapy.cz/cs/map/1/location/300
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“