Zkušenosti z Wild Hawk-em
-
honza.wild.hawk
Zkušenosti z Wild Hawk-em
Zdar chlapi. Podělte se prosím o své zkušenosti s elektroletem pro začátečníky Wild Hawk. Popřípadě popište své úpravy, tuning atd. Dík H
DoDo
Dodělej doma. Tak by se to dalo shrnout. Jsem začátečník, ale stačí pár pokusů a je zřejmé že:
- křídla rozhodně nejsou vyvážená. Doporučuji spojit tyčí a vyvážit zvlášť. V mém případě bylo potisknuté (pravé) křídlo těžší. Vyvážil jsem vložením rybářských olůvek (asi 10g) do levého konce tyče.
- trup je zkroucený. Nevím jak se tomu říká, ale prostě jsem shlédnul oproti rovině a následně mírně překroutil.
- těžiště je úplně mimo. Má být podle výrobce 7cm od náběžné (přední) strany křídla, přibližně v místě tyče. Návod doporučuje posunout baterie o 2,5cm dopředu, jenže tím se zúží trup ve špičce. Řešil jsme podle jiného návodu umístěním cca 50g zátěže do špičky.
- Model rozhodně není z EPP, ale z jakéhosi EPD. 2x pád na špičku, nic ostrého a už jsem jí lepil (ulomená).
- Přichycení kabiny je k smíchu. I mírný náraz ji vylomí. Doporučuju vytmelit nesmyslnou dutinu nad plasty zámků a kabinu za letu přichytit gumičkou - výrazně se tak posílí pevnost špičky.
Další úpravy očekávám, až se s tím naučím. Takže doplním.
Zdravím, Pavel
- křídla rozhodně nejsou vyvážená. Doporučuji spojit tyčí a vyvážit zvlášť. V mém případě bylo potisknuté (pravé) křídlo těžší. Vyvážil jsem vložením rybářských olůvek (asi 10g) do levého konce tyče.
- trup je zkroucený. Nevím jak se tomu říká, ale prostě jsem shlédnul oproti rovině a následně mírně překroutil.
- těžiště je úplně mimo. Má být podle výrobce 7cm od náběžné (přední) strany křídla, přibližně v místě tyče. Návod doporučuje posunout baterie o 2,5cm dopředu, jenže tím se zúží trup ve špičce. Řešil jsme podle jiného návodu umístěním cca 50g zátěže do špičky.
- Model rozhodně není z EPP, ale z jakéhosi EPD. 2x pád na špičku, nic ostrého a už jsem jí lepil (ulomená).
- Přichycení kabiny je k smíchu. I mírný náraz ji vylomí. Doporučuju vytmelit nesmyslnou dutinu nad plasty zámků a kabinu za letu přichytit gumičkou - výrazně se tak posílí pevnost špičky.
Další úpravy očekávám, až se s tím naučím. Takže doplním.
Zdravím, Pavel
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
jednoznačně souhlasím s posunutím těžiště cca 1 cm před spojovací tyč křídel. Doporučuji před letem důkladnou kontrolu osoti všech letových ploch. Kroucení křídel a trupu je tu běžné. Pokud vše srovnáš a upravš těžiště, model se odvděčí velmi klidným letem a dlouhou výdrží v letu. Byl to můj první model na učení létání a za moc mu vděčím 
No zkusenosti sou ve smes dobre dovazeni se holt nevyhne nikdo ale to neni problem:)
Jinak kolecka jsou zbytecnost pokud neni meton nebo asfalt.
Vydrzi dost cumak ma dobre deformacni zony
pred dvema hodinama se me podarilo full plyn a kolmo do pole asi z 15 metru urazeny cumak uz mam skoro prilepeny.
Jinak kolecka jsou zbytecnost pokud neni meton nebo asfalt.
Vydrzi dost cumak ma dobre deformacni zony
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)