V MZ-32 se již negenerují VDF soubory. Stačí nahrát do adresáře CZ příslušné WAV soubory. Je jich tam kolem 600
Graupner MZ-32 HoTT
Re: Graupner MZ-32 HoTT
Na tom přece vůbec nezáleží. Prostě si je vygeneruj v TTSAutomate Převádí psaný text na WAV nebo MP3 a česky umí velice dobře včetně znaků s diakritikou. Každá hláška (řádek) se ukládá do samostatného souboru, pak si je jen nakopíruješ na kartu.
pilot07 píše:
V MZ-32 se již negenerují VDF soubory. Stačí nahrát do adresáře CZ příslušné WAV soubory. Je jich tam kolem 600
A ty samotné wav soubory jsou někde k dispozici?
MZ-32 by měla tento týden dorazit tak budu zkušet.
Dík.
Vzhledem k tomu, že češtinu už obsahuje přímo nový balík aktualizace, je možno ji přímo aktivovat v menu rádia
Mic-74 píše:A ty samotné wav soubory jsou někde k dispozici?
MZ-32 by měla tento týden dorazit tak budu zkušet.
Dík.
Pošli SZ a pošlu ti odkaz na mail
MZ-32 je od včerejška doma, české hlášky už tam jsou, ale některý hlášky stojí za to ,myslím překlad.
Tak dnes mi dorazila k Peckovi také objednaná MZ-32. 
-
standapatra
Zdravím, lze u MZ-18-32hott přehrát německý soft za anglický? Dík za info.
Určitě lze. Stačí si stáhnout anglickou verzi FW, nebo je i možné, že už jí máš na SD-kartě a udělat aktualizaci FW.
-
standapatra
že jsem to zkusil a v pulce instalace zamrzla a už nejde zapnout a ani vypnout, poradí někdo co s tím?
Dělal jsi aktualizaci z karty, nebo z PC programem Firmwar Update Studio? V programu FwUS je funkce "Emergency".
-
standapatra
ano dělal a aktualizaci jsem dělal z PC, vyzkouším, tak mě napadlože to zasmrzlo právě tím že to jsou jiný verze softwaru německá-anglická
Různé jazykové verze jsou kompatibilní a dokonce je můžeš mít všechny nakopírované na SD kartě a přehrávat je přímo jen z menu vysílače. V tom bych chybu nehledal. Spíš mě napadá, jestli bylo spolehlivé propojení USB, nebo jestli jsi nestáhnul FW k jinému vysílači. Kvůli tomu riziku USB radši dělám aktualizace z SD karty. Když to zamrzlo, hlásilo ti něco FW Update Studio?
-
standapatra
napsalo to: Bootup Sig Receive Fail. Skusím tam dát nazpět německou verzi.....informace o produktu selhaly... o update nic ale ještě mě napadlo dát tam starší verzi softu, nová je 52 a byla tam 50 jen nevík kde ji najít
Tu hlášku ti to hodilo hned při prvním pokusu? Když klepneš na "Product Info Read" tak to dekuje správný typ vysílače?
Hledal jsem update na Gr. stránkách, a pro MZ-32 jsem nenašel žádnou verzi, akorát návody, tak nevím jestli to teď maj někde jinde? Pro MZ-32 je ale ve FW US 4.9.3.2 zvlášť položka pro MZ-32 dowload, ale bez připojeného vysílače to nejde, takže neověřím. Jinak já si verze stahuju na disk a schovávám starší verze.
Hledal jsem update na Gr. stránkách, a pro MZ-32 jsem nenašel žádnou verzi, akorát návody, tak nevím jestli to teď maj někde jinde? Pro MZ-32 je ale ve FW US 4.9.3.2 zvlášť položka pro MZ-32 dowload, ale bez připojeného vysílače to nejde, takže neověřím. Jinak já si verze stahuju na disk a schovávám starší verze.