Relax píše:Držím palce ať to v klidu postupuje. Však ono to poletí. Už máš vypranou barevnou variantu ? Ta tyrkysově modrá to předpokládám nebude, na obloze by Ti to dokonale zmizelo. Vtipné je jak Ti asi náhodou vyšly ty snímky. Tyrkysová je všude okolo ( krabice s modelem Citabria vlevo, krabice vpravo vzadu, drobnosti )
.
Vypadá to moc pěkně.
Včera mi jeden známý poslal dost drsné video s podobně velkým modelem Hughese. Neskončí to dobře ale od první minuty letu je vidět že ani výborný pilot se nesmí nechat unést diváky a aplausem. Škoda jinak hezkého modelu s turbínou a pětilistem.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hiPmtTKPThg[/youtube]
Ahoj Tomáši,
jaké tyrkysové zbarvení máš na mysli? Tu barvu v dílně mi takhle dělá blesk na telefonu
Barevnou variantu jsem měl vybranou už několikrát a vždycky začnu váhat, takže vlastně pořád nevím
Mimo to, co jsem se dával už dřív se mi líbí i tahle varianta:
to je maximálně jednoduchý a přitom elegantní.
A nebo takhle, která naopak jednoduchá moc není, ale je atraktivní a možná by nebylo tak vidět, kdyby se nepovedl úplně hladký povrch:
Dokonce chvílema jsem přemýšlel i o nějakém vojenském zbarvení, ale tam nevím jak řešit měkký přechod mezi barvama.
To video je zajímavý - až do rány je to pěkný, asi to není zrovna maketový let, ale hezky se na to kouká. No a ta rána - to je velká škoda.