nuny píše:zdravím pánové,pročetl jsem celé vlákno a vy tady cokoliv mixujete a jinak ladíte a já zatím se ji pokouším zprovoznit.Podle čeho jste ji rozjížděli?návod z bigghobby je špatný už od začátku a videa na jutubu jsou pouze anglická.Dospěl jsem do stádia že spáruji připnu 4serva zamelu pákama a jdou pouze3.Nemáte něco polopatického pro úplného začátečníka?
Rozjížděl jsem podle menu samotné vysílačky. Nic těžkého na tom není. Jediná neintuitivní věc v ovládání je, že uložení změněného nastavení se dělá dlouhým podržením tlačítka Cancel.
Na kontrolu propojení serv lze použít test kanálů - v menu s klíčem se najde "Display channels", tam to ukazuje jak člověk hýbe pákama, a když se podrží Cancel, tak sama vysílačka začne projíždět všechny kanály od jedné krajní hodnoty ke druhé a zpět (pozor na přípojený motor!).
Ve kterých kanálech ty serva máš? Na tom "Display channels" se ti projeví pohyb všech čtyř pák? Pokud ne, nejspíš máš někde nastavené ještě něco dalšího (křívka plynu například).
Sky Surfer; HK Paraglide; DYI: samokřídlo Ita, elektrovětroň Kaze, delta Quasar3D; FlySky i6