Jeti DS6
Re: Jeti DS6
Nejlíp se mi držela teda JR 9/graupner mx 22 skříň, ta je prostě best. Nebo T14 sg futaba nebyla zlá. Záleží na kolik potřebuješ dosáhnout přepínačů ale i ta DS 16 se dá držet v ruce 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
HonzaS píše:... i ta DS 16 se dá držet v ruce
Ale jo, prislo mi to fajn, asi jako kdyz drzim hladkou cihlu nebo chodikovou dlazdici
JR3810, to byl dyzajn... To co se tu probira(lo) ma treba inspiraci v Graupneru Mx-16 ale "MegaHertzovym", to mne napadlo pri prvnim pohledu.
jyrry.webnode.cz
Nebyla ta MX 16 náhodou nižší? Nějaký takový rádio jsem měl v ruce a trochu jsem remcal. Ale tak ono každýmu padne něco jinýho...
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
jyrry píše: ["HonzaS"]... Zkoušels někdy něco připojit ke graupneru? ...
Já ju, druhýho Graupnera
A jde to zcela bez drátů, milý Marconi ...
----------------------
Jirko, myslíš tohle? https://www.youtube.com/watch?v=2pOjKK6soKI
Ground Penetration Tester
A nemá to nějaký rozbitý, když má to servo na jednom rádiu na vop a na druhým na plynu?
janva9 píše:... myslíš tohle? ...I
Ju.
Honzo, rozbitý to nemá, to se dá nastavit i pro protinožce
jyrry.webnode.cz
Nemá to rozbitý, ale na každém rádiu má jiný mód, dokonce o tom i něco říká, ale francouzky neumím. 
Tady ji máte... za mě vcelku dobré. Prckovi sedí luxusně, malá vada je ta modrá led dioda POWE ON, po zapnutí svítí jak hajzl. Vyřešeno jinou.
Menu bez návodu na jedničku, nic tak hrozného. Vcelku i dost logické. Změna modů v pohodě.. na trubce dost návodů. Já návody nečtu a nekoukám na ně, stálo mne to pár stehů na ruce
Svině vrtule HaHaHa..
Nadávat bych na to osobně nenadával, za cenu 190.- Euro s Mini Jeti Box a 6K REX.. to není zlé.
Páčky plynu by mohla mít lepší nastavení, ale prcek problém nemá.
Dnes hozeno na učitel-žák. DS-6 vs DS-14 a na pohodičku. Honza Š. mne upozornil, za co děkuji za kontrolu kanálů, ale rádio si to převzalo korektně. Dva reverzy a šlape v režimu žák parádně.
Osobní zkušenost tedy dobrá. Otec má kontrolu nad synem, nehádáme se o rádio :- ) Prcek lítá sám, ale vzhledem k tomu, že začal lítat velká éra, je dobré mít tu kontrolu. Lítá Yaka 55 1,8m od GB models.
Více fotek, nebo info nemám problém předat.
Menu bez návodu na jedničku, nic tak hrozného. Vcelku i dost logické. Změna modů v pohodě.. na trubce dost návodů. Já návody nečtu a nekoukám na ně, stálo mne to pár stehů na ruce
Svině vrtule HaHaHa..
Nadávat bych na to osobně nenadával, za cenu 190.- Euro s Mini Jeti Box a 6K REX.. to není zlé.
Páčky plynu by mohla mít lepší nastavení, ale prcek problém nemá.
Dnes hozeno na učitel-žák. DS-6 vs DS-14 a na pohodičku. Honza Š. mne upozornil, za co děkuji za kontrolu kanálů, ale rádio si to převzalo korektně. Dva reverzy a šlape v režimu žák parádně.
Osobní zkušenost tedy dobrá. Otec má kontrolu nad synem, nehádáme se o rádio :- ) Prcek lítá sám, ale vzhledem k tomu, že začal lítat velká éra, je dobré mít tu kontrolu. Lítá Yaka 55 1,8m od GB models.
Více fotek, nebo info nemám problém předat.
Extra260 35%, Vertigo 2m, The Beast 2m, GeeBee 2m, Imperium by J.Špatný, Jeti Duplex DS-14
Hezké, dík za info.
Dneska volali z JETI. DS 12 v Bolešinách nebude, mají je rozmontovaný a makaj na nich
Tak na Čmelákovi nebo Jeti Model Meetingu
H
H