Bílou můžeš pro zpestření doplnit barevným polepem ( pruh, nějaký dekor, něco na stabilizátory ). Sundáš to jako nic. Úplně bílá špatná nebude ale nějaký detail tomu prospěje

. Reklamní grafická studia těch fólií z plotterů vyhazují dost, občas tam zajdu a výběr barev je velký. Většina fólií je dostatečně elastická že zvládne i nerovný povrch, dá se tomu pomoct fénem nebo pistolí na vhodnou teplotu.
Železná trubka průměr dvacet moc bezpečná není ale přistávám dva metry od ní což se dá. Chce to víc pozornosti. Zatím na ní odkládám vysílač aby se neválel po zemi.
Místo je jinak moc dobré, těsně za hranicí 5500metrů pro zákaz modelů okolo vztažného bodu letiště ( tady VOR OKL Ruzyně ). ML Sobínka je blíž a má vyjednanou výjimku a limity pro max. výšku apod. Tady jsem za 12 minut pěšky, nikoho neohrozím protože tam skoro nikdo nechodí - jak se říká - chlapská samota

. Dolů svah směr Motol, lítání může hodně pestrý, na nácvik něčeho nového z 3D potenciální výšková rezerva. Trochu problém jít pak jinam kde se lítá obvykle jenom v jednom směru a na rovině. Taky můžu lítat všemi směry podle slunce, směru větru apod. Baterky nabiju předem doma, nic nedobíjím. Akorát musím táhnout v batohu pět a víc kilo podle počtu baterek. Chodím tam od 2011, postupně se to tam navážením měnilo, halda je teď o 10 metrů vyšší ale poslední tři roky má stop stav. Nedodržovali totiž režim úprav vrstev, byl to zlatý důl,,,,, Na severu se to pak začalo trhat tak to museli zarazit úplně. Vrtama loni zjišťovali metan, vodu, pohyby. Myslím že tam hodně dlouho nic nevznikne což mi tedy vůbec nevadí

. Tahle část je navíc volnější bez stromů.
Loni jsem tam testoval pohon do Hughese ještě bez trupu ale komplet nastrojený tam zatím nebyl. Pořád mě to vrtá hlavou, odpadlo by totiž ježdění autem tak to asi zkusím. Hughes téhle velikosti se pořád ještě dá rozumnou vzdálenost unést.
Vždycky mi vadilo lítat nad asfaltem nebo něčím podobným - ta "jistota" že případný pád bude mít nejhorší možné následky. Travička lepší. U Makety je to ale celkem jedno,,,,,,