Po několika měsících jsem zavítal sem, když už ne na letiště. Pročetl posledních pár stránek a ze všeho nejdřív vyjadřuji
PODĚKOVÁNÍ KLUKŮM ZA POSEKÁNÍ, POHRABÁNÍ A VEŠKEROU ÚDRŽBU. Chystal jsem se urvat někde volné odpoledne abych se tam podíval a hrozil jsem se, co mě čeká za džungli, takže mi spadl opravdu kámen ze srdce. A potěšilo mě to, takže díky všem, kdo se na tom, že Dino nezpustlo podíleli jakkoli, pracovně či finančně.
Aleš měl pravdu v tom, že mi opravdu nezbýval čas na to se letišti věnovat tak jako v předchozích letech, kdy jsem ho párkrát do roka sekal, maloval pražce, kácel stromy a podobně. Vysílačku jsem letos měl v ruce na jedné soutěži v Hořicích a pak jen když jsem z ní při stěhování utíral prach
Rekonstrukce baráku a stěhování je za mnou, takže snad už opět budu moci přispět svou troškou do mlýna k údržbě.
A ještě doplním odpověď na dotaz Mariovi - spalováky tam měly v začátcích létání zakázáno, ale od té doby, co se k zemi poroučelo obydlí hned pod plochou už to asi není tak horké. Je fakt, že spalovací provoz tam nikdy žádný nebyl, takže nevíme, jestli to teď někomu bude vadit. Takže jediný způsob jak to zjistit je zkusit to. Doporučoval bych nelítat moc na západ, jih a východ by měl být O.K. Sever je kvůli stromům letově stejně dost nevhodný.
To Maverick - co se týče náletového porostu okolo plochy, tchán minulý týden nabrousil řetěz na motorovce, takže řešení by bylo

Nahoru to padat nebude a dole to najdem.....