Losi Rock Rey
Losi Rock Rey
Ahoj je tady někdo z okolí Turnova/Liberce, kdo vlastní Losi Rock Rey?
Re: Losi Rock Rey
Mám ho ,jsem z Liberce.
Ahoj, jak jsi s ním spokojen?
Ja koupil stavebnici a osadil ho "svou" elektronikou. Mám v něm senzorové střídavé combo HW 120A a servo Monza brushles 30kg.
Přijímač s vysílačkou jsem použil z mého předchozího modelu Himoto Zenit.
Má nejoblíbenější trasa je Kamenického/Riegrova stezka.
Z Podspálova na Kamenického, tou skoro až do Bítouchova (modrá a žlutá).
Odtud Riegrovkou z5 do Podspálova.Je to cca 7,5km.
Ja koupil stavebnici a osadil ho "svou" elektronikou. Mám v něm senzorové střídavé combo HW 120A a servo Monza brushles 30kg.
Přijímač s vysílačkou jsem použil z mého předchozího modelu Himoto Zenit.
Má nejoblíbenější trasa je Kamenického/Riegrova stezka.
Z Podspálova na Kamenického, tou skoro až do Bítouchova (modrá a žlutá).
Odtud Riegrovkou z5 do Podspálova.Je to cca 7,5km.
A co tam máš za baterie?ja mam 2x6500 a 1x 5000 všechny 2S a teda když jedu kudlu tak těch cca 15 min a jdu nabijet.Kamarád má Slashe se stříďakem ,dvoukolku a jezdí min. hodinu a toto fakt nešetří.Tak to je jediná věc se kterou spokojenej teda nejsem
Už mam v plánu novou nabíječku pro nabijeni 2 aku a ještě tak 2x6500. 
Jezdím na tři lipo 2S 5000mAh. Dvě Onyx a jedna Foxy. Teť aktuálně jsme s nima s přítulkou odjeli Kamenického a Riegrovku. Cca7,5km docela těžkým offem přes skály, výjezdy sjezdy a tak. Jeli jsme to necelé 3h.
Takže ho mas udělanýho do pomala na expedice?klidne dej nakou fotku jak ho mas upravenyho.
No do pomala... Je to teť takový zlatý střed. Mám tam 12Z pastorek a motor má 4600kv, takže to dokáže jed i pěknou kudlu.
Do vody ho netahám. Ve sněhu jsem naposledy jezdil se Zenitem.
Pěkný,přijde mi ze tam mas ještě užší gumy nez tam mam ja.Ja sem teď momentálně nepojizdnej.vysypalo se mi lozisko vzadu a kuli tomu musim sundat kardan, jenže ten čep co je skrz tak je snad privarenej asi to budu muset odvrtat nějak.
Ten čep co je skrz, se dává na lepidlo. Skus ho ohřát pajkou. Ale jenom ten čep a ze strany závitu. Ať se ti zas nerozteče to tělo kardanu! Jinak kompletní udržbu (tzn. diferáky a kompletní rozebrání a vyčistění všeho) dělám jednou za tři neděle. Vždy o noční 
Tak pájku jsem zkoušel,ale nakonec jsem to musel stejně odvrtat.Ten čep byl prolitej lepidlem skrz na skrz,ani vytlouct to skoro nešlo ,to sem si zanadával
.Tak sem hned objednal novej kardan ,tak zítra asi dorazí konečně .A to ložisko bylo teda K.O. Jinak jsem dnes koukal na aliexpress ,jestli tu stranku znáš a maj tam parádní hliníkový kousky ,třeba komplet diferak v hliniku na rock reye. 
No jo. Stou pájkou jsem to zkoušel u sebe. Mám 450W, takže celkem hřeje a lepidla jsem tam dal jen drtínek.
Na aliexpresu už mi kamarád objednával ty tuningové poloosy. Jsou fakt parádni.
Bohužel teť jsem v nemocnici (již druhý týden). Do včera se mi snažili vyléčit levou nohu po autonehodě. Včera mi zdělili že mi ji příští týden amputují v oblasti bérce. Jsem z toho celkem v pr...i
Vypadá to, že jsem expedice dojezdil.
Na aliexpresu už mi kamarád objednával ty tuningové poloosy. Jsou fakt parádni.
Bohužel teť jsem v nemocnici (již druhý týden). Do včera se mi snažili vyléčit levou nohu po autonehodě. Včera mi zdělili že mi ji příští týden amputují v oblasti bérce. Jsem z toho celkem v pr...i
Vypadá to, že jsem expedice dojezdil.
Jak jste s tim kluci spokojeny? Resim co koupit manzelce, zvazuji Losi Rock Rey nebo Traxxas Rustler. Bude to jezdit na 2s/3s. jde mi predevsim o bahsing, kolik to vydrzi nez neco odejde a cenu nahradnich dilu. Zena je spise clovek typu plny plyn ..