FunCub - držák motoru

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
ferulik
Kontaktovat uživatele:

Re: FunCub - držák motoru

#16 Příspěvek od ferulik »

pilot205 píše:Musím sa pridať s odpoveďou, mám doma tiež nového funcuba, kupovaného asi pred mesiacom, a držiak motoru tam mám, duralový.

A aká je tam rozteč dier prosím Ťa ?
Valsorim

#17 Příspěvek od Valsorim »

Ahoj. Zkusím se zeptat tady. Po čenichovce mám u Funcuba prohnutý ten duralový držák motoru. Jak z něj vyprostím motor abych ho mohl srovnat? Musím vyndat hřídelku z motoru? Jak? Unašeč vrtule otvorem v držáku neprojde.
Děkuji
BoŠ

#18 Příspěvek od BoŠ »

Valsorim píše:Ahoj. Zkusím se zeptat tady. Po čenichovce mám u Funcuba prohnutý ten duralový držák motoru. Jak z něj vyprostím motor abych ho mohl srovnat? Musím vyndat hřídelku z motoru? Jak? Unašeč vrtule otvorem v držáku neprojde.
Děkuji

Sundat musíš unašeč vrtule.
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Valsorim

#19 Příspěvek od Valsorim »

Díky za rychlou odpověď.
Jak?
BoŠ

#20 Příspěvek od BoŠ »

Předpokládám, že máž přední montáž motoru a kleštinový unašeč. Zkus motor s unašečem nafotit a dej sem fotku.
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od jyrry »

Pokud to je to původní lože tak ten dural není moc "dur", lidi to nahrazují, sám jsem dodal už dost kusů http://www.jyrry.cbcnet.cz/dilna_a_nc.htm#lo%C5%BEe_FC
jyrry.webnode.cz
Valsorim

#22 Příspěvek od Valsorim »

BoŠ píše:Předpokládám, že máž přední montáž motoru a kleštinový unašeč. Zkus motor s unašečem nafotit a dej sem fotku.

Vyfotit můžu až odpoledne, ale kleštinový unašeč tam není.
Odpoledne dám fotku a uvidíme.

Díky všem za rady. Opravdu tam je kleština. Už jsem to sundal a lože srovnal. Teď ještě mu musím nějak vyžehlit úsměv
Odpovědět

Zpět na „Dílna“