Napriklad ak mi nejaky akrobaticky prvok alebo nieco ide v simulatore dobre, je takze to potom spravit v reali s tym, ze nic nepolamem?
Simulator vs. realita
- NefroniK
- Kontaktovat uživatele:
Simulator vs. realita
Je medzi simulatorom a realnym ovladanim vrtulnika velky rozdiel?
Napriklad ak mi nejaky akrobaticky prvok alebo nieco ide v simulatore dobre, je takze to potom spravit v reali s tym, ze nic nepolamem?
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
Aurora 9 mod 2
- NefroniK
- Kontaktovat uživatele:
robotmz píše:Podľa mňa to bude asi taký rozdiel, ako jazdiť na simulátore v autoškole a potom v aute v reále
no mne to na simulatore v autoskole islo o dost horsie ako potom prva jazda autom
co ale o vrtulnikoch asi povedat nemozem
FunCub (Multiplex) 1.4m | RS 352 (RC Factory) 1m | Alpha 1500 (RCM Pelikan) 1.5m
Aurora 9 mod 2
Aurora 9 mod 2
Re: Simulator vs. realita
NefroniK píše:Je medzi simulatorom a realnym ovladanim vrtulnika velky rozdiel?
Já tvrdím, že realita je úplně jiná !!!
NefroniK píše:robotmz píše:Podľa mňa to bude asi taký rozdiel, ako jazdiť na simulátore v autoškole a potom v aute v reále
no mne to na simulatore v autoskole islo o dost horsie ako potom prva jazda autom![]()
Ak si sadol do nejakého automatu, kde máš iba 2 pedále tak sa nečudujem
- NefroniK
- Kontaktovat uživatele:
robotmz píše:NefroniK píše:robotmz píše:Podľa mňa to bude asi taký rozdiel, ako jazdiť na simulátore v autoškole a potom v aute v reále
no mne to na simulatore v autoskole islo o dost horsie ako potom prva jazda autom![]()
Ak si sadol do nejakého automatu, kde máš iba 2 pedále tak sa nečudujem![]()
OT
Aurora 9 mod 2
Aurora 9 mod 2
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
Re: Simulator vs. realita
NefroniK píše:Je medzi simulatorom a realnym ovladanim vrtulnika velky rozdiel?
moje zkušenost je takova že mam APDF s vrtulníkama sem neuměl lítat vůbec (letadla jo) tak sem trenoval na simulatoru kdyz sem na simulatoru umel premet vykrut na zadech a tak sem si rikal ze to pujde. a taky to slo jen par problemu s nastavenim a bylo to v pohode jen prekonat ten problem v hlave a pak to co sem se naucil na simulatoru sem dokazal i venku
Ja by som asi bez simulatoru nevedel ani jeden zlozitejsi prvok s helinou. Samozrejme treba pouzivat simulator uz na nejakej urovni napr ja pouzivam REFLEX a REAL FLIGHT G3,5 trocha sa pohrat s nadstavenim aby to bolo ako moja helina a potom to je velmi realna vec samozrejme treba prekonat v reale ten psychicky blok. AFPD je uz podla mna prezity simulator.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Realita je od simulátoru rozhodně úplně jiná. I sebelepší simulátor tě dodává klid, který na letišti nemáš, páč máš ve vzduchu dost peněz a nedej bože, když máš za zády hecíře, jako u nás na letišti, nehledě na neočekávané příhody, jako je třeba náhlá změna větru atd. Na simulátoru se mně třeba nikdy nestalo, aby mně těsně před dosednutím pleskl poryv z boku, v praxi několikrát 
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Ahoj,
pěněz za simulátor rozhodně nelituj, ušetříš jich mraky !
První 2 sety jsem rozsekal, další 2 mi uletěly - a to jen díky stresu, že to rozbiji, byť jsem byl na louce sám !
Terve potom jsem šel do AeroFly Professional De Luxe + 2x add-on. Naučil jsem se v klidu ovládát éro, po čase i přistát, hned na to šly nožové sety a různé výkruty, souvraty ... Totéž s vrtulníkem.
Prostě bomba, koupit to rovnou, tak jsem nepřišel o 15-20.000 Kč za éra ...
RayBan
P.S.: AeroFly De Luxe + StarFlight + Expandion pack svůj účel splnil a je se slevou 30% na prodej - pokud máte zájem, stačí soukromá zpráva a kontakt.

pěněz za simulátor rozhodně nelituj, ušetříš jich mraky !
První 2 sety jsem rozsekal, další 2 mi uletěly - a to jen díky stresu, že to rozbiji, byť jsem byl na louce sám !
Terve potom jsem šel do AeroFly Professional De Luxe + 2x add-on. Naučil jsem se v klidu ovládát éro, po čase i přistát, hned na to šly nožové sety a různé výkruty, souvraty ... Totéž s vrtulníkem.
Prostě bomba, koupit to rovnou, tak jsem nepřišel o 15-20.000 Kč za éra ...
RayBan
P.S.: AeroFly De Luxe + StarFlight + Expandion pack svůj účel splnil a je se slevou 30% na prodej - pokud máte zájem, stačí soukromá zpráva a kontakt.