Elektrocentrála - výběr

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
pepinozbrna
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektrocentrála - výběr

#16 Příspěvek od pepinozbrna »

Vidíš Pavle,.... a každému jsem to tady na té točně říkal,.......
Za ty kačky určitě budeš spokojený :D .
Nahoru to půjde ... dolů musí.
Tsisters

#17 Příspěvek od Tsisters »

Ahoj Všem, zkusím tady navázat a možná se i něco dovědět. Mám centrálu tu z Lidlu a v sobotu při lítání mi hned po nastartování, vyskočila kontrolka přetížení, jenže jsem v ni neměl zapojenou ani prodlužku. Párkrát jsem vypl a znova nastartoval a pořád stejné. Doma jsem ji nastartoval a vše OK a v neděli na letišti zase vše OK
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Arcicorsa
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Arcicorsa »

Tsisters píše:Ahoj Všem, zkusím tady navázat a možná se i něco dovědět. Mám centrálu tu z Lidlu a v sobotu při lítání mi hned po nastartování, vyskočila kontrolka přetížení, jenže jsem v ni neměl zapojenou ani prodlužku. Párkrát jsem vypl a znova nastartoval a pořád stejné. Doma jsem ji nastartoval a vše OK a v neděli na letišti zase vše OK

Co znamená "vyskočila kontrola přetížení"?? Je to celkem inteligentní a poruchu hlásí BLIKÁNÍM zelené kontrolky (pokud je vše OK tak trvale svítí).

Umí signalizovat více stavů:

Flashes 1 x per interval Speed too low
Flashes 2 x per interval Temperature too high
Flashes 3 x per interval Overload protectionswitches on
Flashes 4 x per interval Short circuit

Tuto centrálu mám a vždy když jsem ji přetížil tak blikala třikrát v cca 5s intervalu..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Tsisters

#19 Příspěvek od Tsisters »

Na hlavním panelu jsou tři kontrolky:
1-provozní kontrolka
2-indikace přetížení
3-kontrolka stavu oleje
v sobotu při nastartování bez připojení žádného spotřebiče začla kontrolka přetížení hned svítit červeně a centrála nedávala žádnou elektriku.V manuálu píšou, že k odstranění stačí jen vypnout a znova nastartovat, ale to ani poněkolikáté nepomohlo
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“