Za ty kačky určitě budeš spokojený
Elektrocentrála - výběr
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- pepinozbrna
- Kontaktovat uživatele:
Re: Elektrocentrála - výběr
Vidíš Pavle,.... a každému jsem to tady na té točně říkal,.......
.
Nahoru to půjde ... dolů musí.
Ahoj Všem, zkusím tady navázat a možná se i něco dovědět. Mám centrálu tu z Lidlu a v sobotu při lítání mi hned po nastartování, vyskočila kontrolka přetížení, jenže jsem v ni neměl zapojenou ani prodlužku. Párkrát jsem vypl a znova nastartoval a pořád stejné. Doma jsem ji nastartoval a vše OK a v neděli na letišti zase vše OK
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
- Arcicorsa
- Kontaktovat uživatele:
Tsisters píše:Ahoj Všem, zkusím tady navázat a možná se i něco dovědět. Mám centrálu tu z Lidlu a v sobotu při lítání mi hned po nastartování, vyskočila kontrolka přetížení, jenže jsem v ni neměl zapojenou ani prodlužku. Párkrát jsem vypl a znova nastartoval a pořád stejné. Doma jsem ji nastartoval a vše OK a v neděli na letišti zase vše OK
Co znamená "vyskočila kontrola přetížení"?? Je to celkem inteligentní a poruchu hlásí BLIKÁNÍM zelené kontrolky (pokud je vše OK tak trvale svítí).
Umí signalizovat více stavů:
Flashes 1 x per interval Speed too low
Flashes 2 x per interval Temperature too high
Flashes 3 x per interval Overload protectionswitches on
Flashes 4 x per interval Short circuit
Tuto centrálu mám a vždy když jsem ji přetížil tak blikala třikrát v cca 5s intervalu..
Goblin 500 Spirit@MiniProtos Spirit@Oxy3 Spirit@Taranis + Xlite RC@ www.arcitimer.com
Na hlavním panelu jsou tři kontrolky:
1-provozní kontrolka
2-indikace přetížení
3-kontrolka stavu oleje
v sobotu při nastartování bez připojení žádného spotřebiče začla kontrolka přetížení hned svítit červeně a centrála nedávala žádnou elektriku.V manuálu píšou, že k odstranění stačí jen vypnout a znova nastartovat, ale to ani poněkolikáté nepomohlo
1-provozní kontrolka
2-indikace přetížení
3-kontrolka stavu oleje
v sobotu při nastartování bez připojení žádného spotřebiče začla kontrolka přetížení hned svítit červeně a centrála nedávala žádnou elektriku.V manuálu píšou, že k odstranění stačí jen vypnout a znova nastartovat, ale to ani poněkolikáté nepomohlo
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/