chtěl bych se zeptat, jelikož už nějakou dobu se kochám na youtube videama lidí, kteří provozují fpv letadla, větroně.
Neprodává se nějaký rozumný set, případně na kolik vyjde komplet vybavení na fpv, pokud bych chtěl následující :
- větroň schopný létat i termiku (případně mám easy glider, tak třeba na začátek proč ne)
- moje představa je zažít takový relax, kdy jsem na kopci mimo všech měst a vesnic (což u nás není naštěstí problém), odstartuju, nasadím brýle a létám po okolí, mám tam i nějakou telemetrii ohledně výšky a rychlosti a v pohodě si létám od mraku k mraku, od kopce ke kopci, dejme tomu 1km do výšky a třeba 2km o dálky s bezpečnou rezervou.
To by byla pro mě taková nirvána, jelikož na velké létání s větroni už nemám čas a papíry propadlé. Vím, že je fpv teď takové "náročné" skrze legislativu, ale jelikož bydlím skoro na konci světa, nikde okolo velice není, neměl bych mít s tím problém.
Díky za případnou odpověď/radu či odkaz, který by pomohl. Všem kdo to tak mají, tak upřímná závist