RAYTRONIC P25 stabilizovaný zdroj 15V/25A
RAYTRONIC P25 stabilizovaný zdroj 15V/25A
Odešel mi napájecí zdroj k nabíječce který jsem kupoval asi před 4 roky u Lindingera.Poohlížím se po novém a padl mi do oka Raytronic P25,který by mi parametry vyhovoval.Prosím o zkušenosti,problémy a funkčnost tohoto zdroje.
Re: RAYTRONIC P25 stabilizovaný zdroj 15V/25A
hadolet píše:Odešel mi napájecí zdroj k nabíječce který jsem kupoval asi před 4 roky u Lindingera.Poohlížím se po novém a padl mi do oka Raytronic P25,který by mi parametry vyhovoval.Prosím o zkušenosti,problémy a funkčnost tohoto zdroje.
Raytronic P25 je neskutečně hlučnej zdroj. Větráky vždy hned najedou na maximální točky a to i při nabíjení hodně malým proudem a a hučí jako kr*va
Asi je to subjektivní nebo už k stáru hůř slyším
, ale mě to tak hrozné nepřijde. Ventilátor hučí skoro stejně, jako u kterékoliv mojí nabíječky. Ale je pravda, že NiMH přes noc nenabíjím.
Mám ho asi rok, funguje naprosto bez problémů. Je u něj dost krátký přívodní kabel, což mi ale nevadí. Příjemné jsou dva páry zdířek pro banánky a docela kompaktní provedení.
Mám ho asi rok, funguje naprosto bez problémů. Je u něj dost krátký přívodní kabel, což mi ale nevadí. Příjemné jsou dva páry zdířek pro banánky a docela kompaktní provedení.
Áno je hlučný dosť. Ale viac ako 12-15A z neho nedostaneš! Hoci sa píše čosi o 25A. Na dva ichargery kde nabíjam po 10-15A mam dva tieto zdroje.